Енгибар Енгибаров се разграничи от публикациите, според които ще наследи

...
Енгибар Енгибаров се разграничи от публикациите, според които ще наследи
Коментари Харесай

Енгибаров: Няма да поемам Спартак

Енгибар Енгибаров се разграничи от изявленията, съгласно които ще наследи Димитър Димитров на треньорския пост в Спартак.

„ Написаното не дава отговор на истината. Аз съм състезателен шеф на клуба и ще продължа да бъда подобен. В момента се водят договаряния с наши експерт за нов треньор на отбора и допускам, че в околните дни управлението ще направи избора си “, сподели Енгибаров.

„ Соколите “ изпаднаха от елита единствено един сезон, откакто се завърнаха в него след пауза от 13 години. В понеделник те ще изиграят последния си дуел при майсторите – като посетители на Пирин в Благоевград.

Разбра се още, че Спартак и верига спортни магазини „ Sport Depot ” оповестиха началото на своето бъдещо партньорство. Изпълнителният шеф на футболния клуб Тодор Стойков и изпълнителният шеф на веригата магазини „ Sport Depot ” Николай Цонов сложиха подписа си върху договор за три години. 

„ Настоящият контракт е следващата стъпка в дълготрайното развиване на клуба ни. За нас е голямо наслаждение, че през идващите три години имаме потвърдил се и сигурен сътрудник ”, сподели Тодор Стойков, представен от spartakvarna.bg.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР