ENFANT TERRIBLE. Младежката организация на ГЕРБ се разбунтува, като видя

...
ENFANT TERRIBLE. Младежката организация на ГЕРБ се разбунтува, като видя
Коментари Харесай

МГЕРБ се разбунтуваха, искат конференция в Дубай

ENFANT TERRIBLE.
Младежката организация на ГЕРБ се разпалва, като видя фотосите от срещата на Васил Божков с млади съидейници. Бизнесменът-изгнаник и политик разгласява на формалната си страница във Facebook няколко фотоси от работното съвещание, което наподобява на сантиментална колекция в полугангстерски жанр.
Срещата на младите политици с техния водач разсъни злоба в гербавия комсомол. Младите гербери и герберици също желали в Дубай, също желали да пушат на закрито и от фотосите си да наподобяват по този начин, все едно отвън кадър има още бог знае какви тънки удоволствия и лукс. 
Млад гербер първо пожела анонимност, след това пожела пъблисити, след това пак се разколеба, най-после сподели да го цитираме с името, но го забравихме. Той сподели пред нашия Фейк бюлетин следното. 
" И ние желаеме да пушим на закрито и да хвърляме салфетки. И ние разбираме нещичко от гангста стайл, нищо че изглеждаме мамини синчета, татюви щерки, бабини кифли и лелина горделивост. Карантината ни лиши обществения и партийния живот, това не може да продължава по този метод, по този начин повече не трябва! Искаме конференция в Дубай, Малта, Ялта, Корсика, Куршевел, Аспен, Ривиерата! Някъде ни се върви на готинко, да има младежи и кетъринг, да разменяме хрумвания, културите ни да се взимопроникват " - позаплете езика младият герберун, но си изрече мисълта, изрази се, отстоя се и се случи.
Младият гербериат сложил ултиматум на Георг Георгиев да измисли метод по какъв начин да съживи организацията, тъй като функционалностите на гербавия комсомол последователно утихват, ентусиазмът спихва, атмосферите въздух под налягане - падат. 
Ако до месец Георг не измисли нещо, герберотиквеничковчетата заплашват да се трансферират към фракцията Писатели-ГЕРБ, където пък можело да е по-интересно! 

Това НЕ СА членове на Писатели-ГЕРБ. Не им проличава. 
***
Някои заплашили, че напряко се трансферират в партията на Цецо, която предлага кариерен асансьор, човешко лице и секторни политики.
" Щом за младежите на Черепа може в Дубай, за какво за нас да не може! - съпоставя се с непознатите деца млад герберон. - Защо моята младост минава и виждам по какъв начин някакви гангстерчета щракат с пръсти в Дубай, а ние лапаме мухите, да не кажа по-голяма дума! - не крие огорчението си амбициозният младеж. - Защо е това отношение към нас, за какво ни държат в изолираност, най-малко в джипката да ни бяха повозили! Какво, пари ли няма в ГЕРБ, оскъдност ли е настанала, стотинките ли броим? - увлече се в горчива реторика младежът и заключи. - Така нема се разбЕреме! "
***
Георг Георгиев не скри, че е угрижен от настроенията в младежката организация и разяснява обстановката дипломатично. 
" Малко са се съблазнили. Не бива да гледаме в непознатата паничка. Малко ли ми е стресът да работя нещо, в което съм безтегловен, а в този момент и тези безредици? Стига с това постоянно наше ИСКАМ, ИСКАМ, ИСКАМ. Завистта е неприятно възприятие, както споделя Нашия лидер. И в никакъв случай не съм бил човек на Цветанов! " - посочи Георгиев, въпреки никой да не му е желал такова конкретизиране, колкото и да е подозрително. 

Най-сериозният кадър на МГЕРБ - заместник-външният министър Георг Георгиев, непостижим занаятчия на неочакваната целувка, импресионист, ерудит и идеалист. Поради възрастта си не е имал допир с автентичия комсомол. Не му проличава. 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР