ЕНЕРГО-ПРО посрещна вчера първите клиенти в нов Център за обслужване

...
ЕНЕРГО-ПРО посрещна вчера първите клиенти в нов Център за обслужване
Коментари Харесай

Нов Център за обслужване на клиенти на ЕНЕРГО-ПРО в Горна Оряховица прие първите си посетители

ЕНЕРГО-ПРО посрещна през вчерашния ден първите клиенти в нов Център за обслужване в град Горна Оряховица на ул. „ Патриарх Евтимий " №8. Новият потребителски център ще работи всеки работен ден от 8 до 17 часа.

Позициониран в комфортно и функционално помещение в централната част на града, офисът на ЕНЕРГО-ПРО предлага по-ефективна организация на работата и ръководство на потока от гости. В него разполагаем на клиентите са четири гишета за обслужване.

През вчерашния ден първите гости на новия потребителски център се възползваха от опцията да заявят услуги на ЕНЕРГО-ПРО, да актуализират потребителските си данни, да заплатят сметките си за електрическа енергия и да получат информация по въпроси, свързани с активността на компанията.

В Центъра за обслужване могат да се заявят и електронните услуги на компанията - приемане на електронна фактура, уведомяване посредством СМС или имейл при положение на пропуснат период за заплащане на сметка за електрическа енергия.

С откриването на новия Център за обслужване в град Горна Оряховица, остарелият офис на ЕНЕРГО-ПРО на ул. Съединение №151 към този момент не работи с клиенти.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР