ЕНЕРГО-ПРО Енергийни услуги връчи удостоверение за използването на 100% зелена

...
ЕНЕРГО-ПРО Енергийни услуги връчи удостоверение за използването на 100% зелена
Коментари Харесай

Холандската компания Варна Конфекция получи удостоверение за зелена енергия

ЕНЕРГО-ПРО Енергийни услуги връчи уверение за потреблението на 100% зелена сила на холандската компания за облекло Варна Конфекция ЕООД. Удостоверението беше връчено на господин Арно Висерс, финансов управител на Варна Конфекция, от госпожа Албена Лазарова, търговски шеф, и господин Бисер Лазаров, управител продажби на районни клиенти в енергийното сдружение. 
 

Фирма Варна Конфекция е профилирана в направата на висококачествено стабилно работно и защитно облекло по европейски стандарти. Фирмата има документ Fairwear, гарантиращ съблюдаване на интернационалните стандарти във връзка с изискванията на труд. Варна Конфекция поддържа концепцията за една по-чиста околна среда. С цел ограничение на излъчванията на CO2, компанията оперира в постройка с отлична изолираност, енергийно ефикасни климатични системи и LED осветяване и употребява отделената топлота от компресорите през филтри за отопление в пространствата през студените месеци.
 

Закупуването на екологично чиста електрическа енергия от ЕНЕРГО-ПРО Енергийни услуги е израз на устрема на Варна Конфекция ЕООД да внедри в производството си зелената концепция. Следваща стъпка ще бъде направата на план взаимно с ЕНЕРГО-ПРО за слънчева сила.
 

ЕНЕРГО-ПРО Енергийни Услуги предизвиква производството и търговията с електрическа енергия, генерирана по екологичен метод. Компанията издава удостоверения за зелена сила в увещание на това, че продадената електрическа сила е създадена напълно от възобновими източници. Документът се базира на Гаранции за генезис, издадени от Агенция за стабилно енергийно развиване, които се трансферират на името на клиента в регистъра на Агенцията.

 

 

 

 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР