ЕНЕРГО-ПРО Енергийни Услуги, съвместно със своя партньор Инолед, реализира проект

...
ЕНЕРГО-ПРО Енергийни Услуги, съвместно със своя партньор Инолед, реализира проект
Коментари Харесай

ЕНЕРГО-ПРО подмени уличното осветление на община Опака

ЕНЕРГО-ПРО Енергийни Услуги, взаимно със своя сътрудник Инолед, осъществя план за цялостна замяна на уличното осветяване на територията на община Опака, област Търговище. В рамките на плана бяха конфигурирани общо 1224 съвременни енергоспестяващи улични осветителни тела. Резултатът за жителите на Опака е икономисване на енергийни разноски от над 52 хиляди лв. на годишна база и доста възстановяване на средата на живот в града и дребните обитаеми места в общината.

 

Монтираните модерни осветителни тела са с три пъти по-малка мощ и надлежно по-малък разход на електрическа енергия, само че с тях се реализира доста по-добра осветеност, отговаряща на актуалните градски стандарти. Качественото улично осветяване подсигурява на жителите нараснала сигурност посредством понижаване на пътните произшествия и улеснение на напредването в границите на обитаемоте места.

 

ЕНЕРГО-ПРО Енергийни Услуги е лицензиран съветник по енергийна успеваемост за осъществяване на енергийни обследвания на промишлени системи и здания. В рамките на своята стратегия „ Енергийна успеваемост “ компанията осъществя планове за реализиране на действителна оптимизация на енергийните разноски при индустриални, търговски и битови консуматори. Чрез своите лични специалисти и в партньорство с одобрени снабдители и производители ЕНЕРГО-ПРО Енергийни Услуги предлага на клиентите си енергоспестяващо осветяване, фотоволтаични съоръжения, климатични системи, термпопомпи, системи за енергиен мониторинг и ръководство на потреблението на електрическа енергия, енергоспестяващи електроуреди, както и разнообразни профилирани услуги и съвещания.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР