ЕНЕРГО-ПРО Енергийни Услуги предлага на своите клиенти възможност да закупят

...
ЕНЕРГО-ПРО Енергийни Услуги предлага на своите клиенти възможност да закупят
Коментари Харесай

Сътрудничество между ЕНЕРГО-ПРО и SIGNIFY-PHILIPS LIGHTING съкращава разходите за осветление на бизнеса


ЕНЕРГО-ПРО Енергийни Услуги предлага на своите клиенти опция да закупят на преференциални цени висококачествени, енергийноефективни осветителни артикули и системи на международния водач в професионалното и потребителското осветяване Philips. Ръководствата на двете компании споделят концепцията за запазване на естествените запаси посредством намиране и внедряване на качествени решения, които водят до ограничение на енергийните разноски. Съвместната работа в областта на енергийната успеваемост е подкрепена със съглашение за съдействие на българския пазар, което е отлична основа за реализиране на значими за бизнеса планове в тази област.

 

Функционалността на лед осветлението, в композиция с високотехнологични решения за ръководство постанова нови стандарти в офисното, индустриалното и уличното осветяване в България, което разрешава усъвършенстване и пренасочване на ресурсите на бизнеса, употребявани досега за електрическа енергия. Продуктите на Philips имат документи за качество, гаранция за употреба, дават отговор на актуалните стандарти за здравословни и безвредни условия на труд, които посредством професионално направените планове обезпечават комфорт и покачват продуктивността  на чиновниците в офиси, търговски и промишлени пространства, като в същото време понижават излъчванията на въглероден диоксид за по-устойчива градска среда.    

 

Проектите за енергийна успеваемост и предлагането на оптимални решения за енергийните разноски на клиентите са измежду главните цели в активността на ЕНЕРГО-ПРО Енергийни Услуги. От тази година енергийният търговец на свободния пазар на електрическа енергия е публично лицензиран за енергиен инспектор. Повече за активността на компанията в региона на енергийната успеваемост можете да намерите на формалния уебсайт на компанията: https://www.energo-pro-energyservices.bg/products/overview/efficient-energy.

*публикация
 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> -->


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР