Енергийният министър трябва да си мери приказките за това, което

...
Енергийният министър трябва да си мери приказките за това, което
Коментари Харесай

Пеевски: Ако енергийният министър е подписал нещо неизпълнимо, ще искаме оставката му

" Енергийният министър би трябвало да си мери приказките за това, което е приказвал. Той беше там, когато се обсъждаше съглашението. Ако е имало нещо да каже е трябвало да го каже. Ако е подписал нещо, което съгласно него е неизпълнимо, незабавно ще му желаеме оставката и да се отпътува, в случай че не се извърши. Ние всички сме дали доверие към кабинета, само че то не е безгранично ", съобщи Делян Пеевски пред публицисти в Народното събрание.

Той сподели, че чул от господин Борисов, че привикал незабавно министъра да изяснява, Пеевски също прикани да идва да изяснява какво приказва незабавно.

След съвещанието на енергийна комисия, която заседаваше през днешния ден сутринта енергийният министър Румен Радев съобщи, че точките от съглашението са сложни за осъществяване, само че ще бъдат изпълнени. Това обаче съумя да разгневи представителите на партиите, които през вчерашния ден 7 часа водиха договаряния със протестиращите. 

Видяхме, че някои партии се набъркват в митингите - хората е хубаво да прочетат съглашението и да видят, че е техен плюс, когато го осмислят се надявам, че всичко ще е наред, добави още Пеевски. 

“Направих каквото можах за хората, това е значимо, те да са удовлетворени. И да решим проблемите, кой го е свършиш не е толкоз значимо ”, уточни той. 

Снимка: Агнес Методиева
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР