Енергийният министър Теменужка Петкова дойде в народното събрание да опровергае

...
Енергийният министър Теменужка Петкова дойде в народното събрание да опровергае
Коментари Харесай

От ГЕРБ искат президентът да докаже критиките си с документи

Енергийният министър Теменужка Петкова пристигна в националното заседание да опровергае подправени вести.

Тя е сюрпризирана от коментар на президента Румен Радев за несъбрани просрочия от 1,6 милиарда лв., част от които са в енергетиката. Бюджетът на Министерството на енергетиката не разрешавал такива просрочия. Това е лъжа, посочи Петкова. Тя изиска президентът да показа документи за изявленията си.

Делян Добрев също е сюрпризиран за какво Радев е решил да се намеси в тази тематика . Той показа данните на АИКБ за сивата стопанска система. При ГЕРБ делът на сивия бранш понижава . Сметките на президента не излизали. От къде идва тази огромна сума , недоумява герберът.

Тома Биков желае също доказателства за думите си. Ако не - ще считаме, че с изключение на госпожа Лъжа имаме и господин Лъжа, съобщи той.

А подправените вести идвали от Цветан Василев, " Позитано " 20 (където е централата на Българска социалистическа партия - б.р.) и от президентството. Това е доста мощна офанзива, извънредно огромна, регистрира Тома Биков.

ГЕРБ и Оперативна програма мъчно удържали гласоподавателите си. Ще отговорим на офанзивите, както прилича, закани се герберът.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР