Енергийният и икономическият министри се срещнаха с ръководството на Лукойл,

...
Енергийният и икономическият министри се срещнаха с ръководството на Лукойл,
Коментари Харесай

Капитан Газпром се подложи и на Лукойл

Енергийният и икономическият министри се срещнаха с управлението на " Лукойл ", с цел да обсъдят ограниченията за понижаване на цените на горивата. " Срещата мина доста градивно ", разгласи Росен Христов, именуван още Капитан Газпром поради яхтените си воаяжи и уклона към съветския газов колос.

Следващата седмица стартира да действа работна група с съветската компания за усъвършенстване на цените. " Вървим по проекта, разгласен през цялото време ", сподели той и съобщи, че се надява скоро да има осезаеми резултати.

Не е ясно обаче по какъв начин ще се реализира това, защото нито Христов, нито икономическият министър Никола Стоянов не дадоха детайлности за самите договаряния и проект на " Лукойл ".

" Цените освен се усещат от всички вас като цени, само че за физическите лица има въпреки всичко някаква помощ, а за бизнеса - не. А те са съставен елемент на всяка една стока, която използваме. При инфлация от 17% това е опция да я податлив, в случай че успеем да овладеем цените на горивата. 

Надяваме се да реализираме триумф - и за бизнеса ", сподели Стоянов без да посочи параметри на договарянията с " Лукойл ". 
ТЕМА преди 59 минути 2344 преди 23 часа 4571 преди 1 ден 1867
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР