Енергийната ефективност е заложена дълбоко в ценностите на LG при

...
Енергийната ефективност е заложена дълбоко в ценностите на LG при
Коментари Харесай

По-голяма енергийна ефективност за уредите за дома с LG INVERTER LINEAR COMPRESSOR™

Енергийната успеваемост е заложена надълбоко в полезностите на LG при създаването на нови и подобряването на към този момент съществуващите линии артикули. Компанията се гордее с новаторски технологии, които трансформират домакинските уреди в ново потомство интелигентни помощници, които улесняват всекидневието на потребителите по голям брой разнообразни способи.

Когато приказваме за хладилници, Inverter Linear Compressor™ е технология, която поддържа по-добра прохлада, охлажда по-бързо и икономисва от сметката за електрическа енергия на семейството. А по-ниската приложимост на електричество значи и доста по-малко нездравословни излъчвания, които уредите на LG да изпращат в атмосферата. Тук приказваме за 18% повече спестовност в съпоставяне със общоприетите компресори. Посоката за енергийна успеваемост е консистентна за компанията, която поставя огромни старания, с цел да извърши уговорката, който поема за отбрана на околната среда и да затвърди оценката ENERGY STAR® Partner of the Year, което LG получи за девети път през 2022.

Освен че са в интерес на природата, софтуерните нововъведения, които LG ползва в създаването на новите си модели хладилници, вършат продуктите оптимално ефикасни и потребни за своите консуматори. LINEAR Cooling™ да вземем за пример понижава флуктуациите на температурата и задържа свежия усет и аромат на продуктите до 7 дни.

По-добрата продуктивност и успеваемост на моделите подсигурява и по-дългия им живот в семейството. Инверторните процесори идват с 10 години гаранция и надвишава условието за 20-годишна употреба на продукта.. 7% по-малко звук от стандартните процесори е още една добавена стойност от новаторската технология.

Повече за новите модели хладилници от LG можете да откриете тук:
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР