Енергията на цвета е способна да привлече късмет към човек.

...
Енергията на цвета е способна да привлече късмет към човек.
Коментари Харесай

Това са цветовете, които ще ви донесат късмет и щастие

Енергията на цвета е способна да притегли шанс към човек. Ако употребявате цветовата скица вярно, неприятностите ще изчезнат от живота ви, оставяйки място за позитивизъм и благополучие.

Цветовете имат неповторими енергийни трептения, които могат да взаимодействат с човешкото биополе. Експертите са открили какви цветове могат да трансформират живота ви към по-добро, тъй че да ви е по-лесно да се справите с неприятностите и компликациите. Освен това можете да изберете правилната  цветова скица за дрешника си, с цел да бъдете постоянно на вълната на триумфа.

Белият цвят оказва помощ за зареждане с оптимизъм и изчистване на мозъка от отрицателни мисли. Този цвят не оставя място за отчаяние, което е положително за дейна работа и създаване на персонални връзки. Бялото ще донесе шанс при започване на всяка значима активност. Можете да носите нещо бяло или да употребявате този цвят в интериора.

Червеното освобождава сила и ви разрешава да постигнете благоденствие посредством гений и увереност. Щастието в любовта ще се притегли с червени облекла, а потреблението на цвят в интериора на дома ще притегли финансов шанс. Червеното символизира хубостта и здравето, по тази причина езотериците предлагат да се употребяват по-често червени храни и да не се не помни да се употребяват нюанси на този цвят в облеклата.

Оранжевото ще разкрие сантиментални усеща във вас и няма да ви разреши да се отегчите даже в най-облачния ден. Светъл и радостен цвят се употребява за повишение на настроението, както и при работа. Червените нюанси ще ви оказват помощ да се концентрирайте върху бизнеса, бързо да намерите излаз от сложна обстановка и да избегнете спорове.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР