Енергията на Луната има огромно влияние върху всичко живо на

...
Енергията на Луната има огромно влияние върху всичко живо на
Коментари Харесай

Началото на курс на лечение според лунния календар

Енергията на Луната има голямо въздействие върху всичко живо на Земята, по тази причина астрологията ви поучава да ревизирате лунния здравен календар преди да отидете на доктор.

Изборът на добра дата е много елементарен, защото в лунния цикъл има доста дни, подобаващи за започване на курс на приемане на лекарствени и витаминни препарати, както и осъществяване на медицински процедури. Достатъчно е да знаете главните правила, които се основават на смяната на етапите на Луната, а също и авансово да се изключат неподходящите лунни дни. Не важи обаче за хирургичните интервенции. Там се вземат под внимание други правила.

Неблагоприятни дни от лунния цикъл за започване на лекуване

Сигурно сте чували за неподходящите, по този начин наречените „ демонски “ дни в лунния календар. В по-голямата си част тези дни са при промяната на етапите на Луната и се смятат за прочувствено сложни заради извънредно мощния енергиен поток на земния сателит. Не всички хора могат да се оправят с тази сила, отсам и конфликтните обстановки и моменти, когато нещата не вървят. Да не забравяме, че лекарите също са хора и също са подложени на галактическите въздействия, по тази причина е добре да се отсрочи началото на лекуването за друга дата.

И по този начин, неподходящите дни за лекуване са: 9, 19, 29 лунни дни.

Благоприятни дни за начало на лекуването съгласно лунния календар

Изключвайки неподходящите лунни дни, пристъпваме към избора на най-успешната дата за започване на лекуване или приемане на лекарствени препарати. И тук работи главното предписание на лунните етапи. Всички инициативи е най-добре да са планувани на възходяща Луна, която в хода на личния си напредък способства за растежа и развиването на целия живот на Земята.

Най-положителният интервал от лунния цикъл за започване на банкет на медикаменти и витаминни препарати, както и курс за медицински процедури е втората лунна четвърт. А точно: 10, 11, 12, 13, 14 лунни дни. /tribune.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР