Енергията на деня е пасивна. Не се престаравайте. Направете нещо

...
Енергията на деня е пасивна. Не се престаравайте. Направете нещо
Коментари Харесай

Везни, днес забавленията ви дебнат отвсякъде

Енергията на деня е пасивна. Не се престаравайте. Направете нещо хубаво за душата си.

Овен – На работното място би трябвало да се организирате и да свършите допустимо най-бързо поставените задания. Старайте се да изглеждате зашеметяващо, когато излизате, изключително тези, които си търсят сътрудник.

Телец – Сега е най-хубавото време да вземете значими решения. Изградете всеобхватни и смели проекти, тъй като скоро ще можете да ги реализирате. Звездите споделят обаче, че не би трябвало да прибързвате, преди да обмислите нещата деликатно.

Близнаци – Денят е подобаващ по-скоро за рутинна работа и дотъкмяване на започнатото. Не бързайте да давате единодушието си, за каквото и да е, тъй като има огромна възможност да сбъркате и след това да съжалявате. Към всичко ставащо се отнасяйте с известна доза песимизъм.

Рак – Звездното въздействие подготвя за хармонични връзки със фамилията и другарската ви среда. Насладете се на тази спокойна съпричастност. Днешните условия са удобни, тъй че използвайте ги оптимално.

 жена

Лъв – През по-голямата част от деня ще бъдете заети с актуалните задания и проблеми. Възможно е да имате чувството, че се въртите като хамстер в колело. Каквито и дейности да предприемете през днешния ден, те би трябвало да са деликатно премислени.

Дева – Не се предлага да се затваряте в кръга на личните си проблеми, без значение какъв брой значими ви наподобяват. Също по този начин не трябва да смятате, че вашата персонална обстановка е неповторима и неповторима. Всяка задача ще бъде решена, в случай че се посъветвате или споделите с някого.

Везни – Днес мнозина ще разперят крилата си и ще литнат в търсене на развлечение. Където и да отидете, ще срещате познати, с които взаимно ще се зареждате с позитивна сила. Ще бъдете прелестно сюрпризирани от държанието на някой към вас.

Скорпион – Възможно е да бъдете изправени пред непредвидени обстановки. Не позволявайте на никого да повлияе на решенията ви, само че се старайте да бъдете тактични в връзките си. Не пилейте сила на вятъра, пробвайте се да се отпуснете и да си починете.

 жена

Стрелец – Чувствате се доста добре в кожата си. Планетите ви пазят, като ви изпращат позитивна сила и позитивни събития. Внимавайте да не пропуснете положителната опция, която ще ви се даде.

Козирог – Настроени сте прекомерно идеалистично, само че това не ви пречи практично да се справите с проблемите и дилемите към вас. Успявате да постигнете баланс във всички области – положително здраве, положителни връзки. Очаква ви някаква наслада.

Водолей – Добре е да сте измежду хората, да има динамичност към вас. Дори и в уединението няма да бъдете напълно откъснати от света: връзката ще се измести към виртуалното пространство, а животът в него ще бъде не по-малко натоварен, в сравнение с в действителността.

Риби – Вашето въодушевление е изменчиво и очаквате някакво знамение да ви извади от монотонността. Все отново ще се откри нещо или някой, който ще ви върне усмивката на лицето ви. Бъдете по-решителни и предприемете някакви дейности за ваше наслаждение.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР