Енергията, която ни се дава, не е безкрайна. Всеки има

...
Енергията, която ни се дава, не е безкрайна. Всеки има
Коментари Харесай

6 крадеца на енергия, които ни съсипват

Енергията, която ни се дава, не е безкрайна. Всеки има интервали на изтощение, незаинтересованост и отмалялост. Как губим скъпоценната си витална сила, без да виждаме това? И допустимо ли е да попълним нейния недостиг?

Какво най-често ни вади от равновесие? Повечето хора ще внесат в този „ черен лист “ работа, фамилни проблеми, домашни проблеми. Така ли е?

Никой не спори, всичко това може да ни смазва всеки ден с непостижимата си тежест, да провокира у нас чувство за изтощение. Но има и точки на приключване на жизненоважна сила, за които малко на брой подозират.

Какво лишава силата ни?

Песимистичното въодушевление – сериозна причина освен за проблеми със стомашно-чревния тракт, само че и за редица по-сериозни недъзи. Те се демонстрират на фона на отслабен витален тонус и имунитет. Психолозите настояват, че в случай че сте в обстановка, в която умората просто не ви напуща, не трябва да се отчайвате.

Можете да се справите с този проблем, без да прибягвате до външна помощ. В реалност най-много човек се уморява от себе си, а точно, уморява се от личните си реакции към избрани събития. Разбира се, постоянно ще има съществени аргументи за безредици. Но има и по-прости неща, които могат да тровят живота ни.

Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР