Енергията и атмосферата в дома са важни за настроението на

...
Енергията и атмосферата в дома са важни за настроението на
Коментари Харесай

Ако спазвате ТЕЗИ препоръки, вие ще съхраните ценната ЕНЕРГИЯ у дома

Енергията и атмосферата в дома са значими за настроението на всички членове в фамилията. А тя се въздейства от доста признаци, като е допустимо да засилите позитивната сила и да изхвърлите всички негативни страсти от вкъщи. Днес сме ви приготвили някои скъпи препоръки за запазване на силата вкъщи, прочетете идващите редове и запретвайте ръкави!

Вашите страсти също са от голяма важност
Как да обезпечим енергийно своя дом?
Ако единствено името на Фън Шуй ви звучи познато, ние ви даваме ключовете да се научите по какъв начин да притегляте и поддържате вярната естетика у...
Прочети повече
Много е значимо с какво въодушевление влизате в дома си след работа да вземем за пример. Съвсем обикновено е не всеки път да сте усмихнати и щастливи, по тази причина когато сте имали тежък ден, тъжни сте или пък изнервени – първо си вземете душ и по този метод ще отмиете всичката отрицателна сила и тя няма да се популяризира из дома ви.

Подреденост

Важен е и редът в дома ви, не споделяме всичко да свети от непорочност, само че е добре да не е настъпил сериозен безпорядък. Безпорядъкът разраства отрицателната сила и напрежението. Изхвърлете всичко излишно, с цел да освободите място на креативното си мислене и шанса да навлязат в дома ви.

Осветление и въздух
Тези стайни растения са същински магнит за ЕНЕРГИЯТА
Според специалистите има няколко стайни растения, които наложително би трябвало да внесем в дома си, защото те спомагат за привличане на пай...
Прочети повече
Важно е домът ви да има достъп до естествената слънчева светлина, това ще повлияе позитивно на всички членове от фамилията. Изкуствената светлина пък може да докара до главоболие и мигрена, смяна в настроението и така нататък Относно въздуха в дома – належащо е да проветрявате всекидневно, с цел да внесете чист въздух в пространствата и да премахнете натежалия подобен.

Цветовете носят своята символика

Цветовете могат да повлияят както позитивно, по този начин и негативно на нас и на силата в дома ни. Запознайте се със смисъла, което носи всеки цвят и изберете най-подходящите за вашия дом. Например аленият и оранжевият цвят ускоряват силата в стаята, бялото също може да се употребява с тази цел. Жълтият цвят пък приповдига духа и настроението, както и ускорява креативното мислене и въображението. Зеленият цвят има ревитализиращ резултат, до момента в който синият – отпуска нервната система и експанзията.

Използвайте тамян и етерични масла
20 секрети за набиране на сила
Съвременното общество се е отдалечило от природата. Това се дължи на мощното развиване на технологиите. Във всички области, в основата н...
Прочети повече
Етеричните масла могат да повлияят позитивно на силата в дома ви, защото всяко от тях има друго деяние – успокояващо, отпускащо и така нататък В взаимозависимост от потребностите и желанията ви, изберете обичаното етерично масло или заложете на обичайния тамян, употребен още от прадедите ни за филтриране от неприятната сила и прогонване на злите духове от вкъщи. Същото деяние има и жасминът. Вариантите са безчет, а множеството от тях са и доста бюджетни. Приповдигнете настроението в дома си да вземем за пример като добавите дифузер в стаята, в която прекарвате най-вече време.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР