Енергичният юрист, който предпочита да обикаля телевизионните студия се е

...
Енергичният юрист, който предпочита да обикаля телевизионните студия се е
Коментари Харесай

Извънредно в БЛИЦ! Скандален адвокат начело на щаба на Манолова, тя се скара със Слави!

Енергичният правист, който избира да обикаля телевизионните студия се е наел да поддържа сякаш лявата претендентка, макар че другояче проповядва десни убеждения.

В днешните времена на политически криволичения това не е изненадващо, още повече за Балканския синдром, който е обхванал и нашата страна.

Въпросният юрист, обаче не е бил първото желание на Манолова. Омбудсманът е предложил на Слави Трифонов да застане компактно зад нея по време на предизборните й мероприятия, само че той изрично й отказал.

БЛИЦ научи, че Манолова е търсила и други известни персони, които да я поддържат, само че множеството от тях са предпочели да не рискуват обществената си известност.

В същото време медията ни разбра, че на този стадий Манолова прави всичко допустимо, с цел да заобиколи явната поддръжка от Българска социалистическа партия, само че към този момент не е дала отговор изрично дали ще има лична листа за общински съветници.

От "Позитано " 20, обаче сигурно ще влязат в кметската борба със личен лист от претендетни за Общинския съвет. Очаква се тяхната листа да се води от ръководителя на столичната соцорганизация Калоян Паргов.

Все още не е ясно дали Българска социалистическа партия ще номинира независим претендент за кмет, както ги прикани премиера Бойко Борисов.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР