Енергичните Овни със сигурност няма да стоят със скръстени ръце

...
Енергичните Овни със сигурност няма да стоят със скръстени ръце
Коментари Харесай

Скъпи Овни, декември ще ви донесе хъс и желание за успех

Енергичните Овни сигурно няма да стоят със скръстени ръце през месец декември.

В началото на месеца и първата седмица ще имате повече хъс и предпочитание за триумф. Вие сте привлечени от пари и всяка опция да вършиме пари е забавна и значима за вас. Контактите и диалозите отварят апетита ви да организирате нещо ново в кариерата си. Доброто ще пристигна да ви срещне, където и да се намирате!

 зодия Овен

Вашият шеф Марс, планетата на силата, продължава да бъде в Близнаци през целия месец, въпреки и назадничав, образувайки удобен аспект към знака ви, а това значи, че ви дава доста храброст, сила, а също и удобна поддръжка. От Слънцето също ще текат към вас задоволително потребни витални сили. Планетата на щастието Юпитер продължава да минава през Риби, което значи, че може да ви сътвори положителни благоприятни условия, от които да се вълнувате, само че може би и предизвикателни, с които да се борите. 

 зодия Овен

Този месец е добре да се стремите да изчистите неуредени въпроси от предишното, допустимо най-безболезнено. Колкото по-склонни сте да се откажете от всичко, което към този момент не служи на най-хубавите ви ползи, толкоз по-щастливи и по-леки духом ще бъдете. Освен това ще освободите място за невероятните благоприятни условия, които безусловно ще ви се открият. Това е месецът, в който можете да се отървете от планина от неразбория, която може да ви е задържала известно време.

 зодия Овен

Трябва да се погрижите за очите, гръбначния дирек, сърдечно-съдовата система. Склонни сте да прекалявате в работата, тъй че ще поставите здравето си под въпрос.
В прочувствено отношение вие сте човек, който харесва любовта и пристрастеността. Вашият вкус за живот ще се усили и ще сте подготвени да се възползвате от нови благоприятни условия, когато се появят. Любовта може да се разпали още веднъж или да се откри нова обич, когато извършите крачка в бъдещето и прегърнете нови прекарвания. Ако сте необвързани, търсете някой, който споделя вашата потребност от завършения.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР