Енджи Касабие не престава да ни изненадва приятно – този

...
Енджи Касабие не престава да ни изненадва приятно – този
Коментари Харесай

Енджи Касабие разкрива тайните диети на звездите

Енджи Касабие не престава да ни изненадва прелестно – този път за наближаващите светли празници. ВИП-диетологът събра в столичния клуб Биад доста млади момчета и девойки – всички нейни почитатели и ги зарадва с дарове преди празниците.
Биад взаимно с пиарът на звездите Атанас Лазаров, новия притежател на клуба Димитър Иванов и екипът на най-яките тийн празненства в София бяха организирали за вечерта състезания на друга тема в които младежите най-много трябваше да покажат гений и артистичност.


Енджи дойде в клуба легенда с доста свои другари като същинска принцеса с розова дванадесет метрова лимузина на Limos Bg и шампанско.
Всички я поздравиха за новия й фешън жанр и отдалеко забелязващите се и ботуши, направени особено за нея в сребърно.
Бе поздравена и от доста нейни другари известни персони от шоу бизнеса - Азис, Диана Любенова, Андреа, Николета Лозанова, Гери Дончева, Станимир Гъмов. Принцесата, както постоянно, бе осигурила големи плата екзотични ядки, цитрусови плодове, италиански сирена и мезета, с които зарадва младежите.
На края на вечерта Енджи ни сервира още една изненада – изпя нейни шлагери на арабски и даде обещание още безчет мероприятия през новата година и нови диети. Очаквайте и най-новата й книга с тайните предписания на звездите от Холивуд и България.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР