Енджи Касабие, която обича да се хвали с произход, влияние

...
Енджи Касабие, която обича да се хвали с произход, влияние
Коментари Харесай

Енджи Касабие се оплете в измислици! Няма да повярвате за каква я имат в Ливан

Енджи Касабие, която обича да се хвали с генезис, въздействие и международна популярност, била изцяло непозната в родината си Ливан .
Чуят ли името й, ливанците питали: „ Коя е пък тази? “.
Оказва се, че диетоложката не е чак толкоз известна, колкото самата тя твърди. Редовите ливанци дори не били чували името й, нито това на брачна половинка й, който съгласно думите й е Мистър Ливан 2014 и има страхотна кариера на модел, написа „ Уикенд “.
„ Той може да е прочут в своите среди, само че естествените хора не го познават, не ги интересува дали е женен и не знаят коя е жена му. Енджи очевидно се има за звезда, само че единствено е предходна около звездите, когато се е снимала с тях “, считат познати на така наречената ливанска принцеса.
Според тях всички триумфи, които другояче харизматичната хубавица си приписва, са цялостна неистина, а в някои случаи – цялостен парадокс. Хора от нейните среди да вземем за пример описват, че в Ливан тя обяснявала по какъв начин е взела участие в българския „ ВИП Брадър “, където са я гледали 90 милиона души.
„ Явно разчита, че там никой не знае нищо за България и няма да се сети да види в Интернет, че популацията на цялата страна е под 7 милиона “, считат познатите на Касабие.
Тук при започване на кариерата си споделяше, че е прочут диетолог в Холивуд, показвайки фотоси със международно известни персони. В Ливан пък твърдяла, че е персонална другарка на Силвестър Сталоун, Джейсън Стейтъм и Мел Гибсън. Разликата е, че в Ливан рядко й се връзват, тъй като подоби фотоси си вършат и доста други хора, които са почитатели на съответните звезди.
В мрежата като се напише името й на латиница, едно от дребното резултати, които се демонстрират, е, че е била жена на годината (2013). Почти всички фрагменти са от България, а това е доказателство, че единствено българите й се доверяваме.
Мит се оказва и благосъстоянието на татко й. Човекът напълно не е милионер, а елементарен притежател на магазинче за авточасти на столичната улица „ Симеон “. Той цялостен живот си вадел хляба почтено и честно с доста труд, а познатите му се чудят по какъв начин щерка му може да лъже толкоз доста.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР