Енджи Касабие изуми тв зрителите и съквартирантите си с прекрасната

...
Енджи Касабие изуми тв зрителите и съквартирантите си с прекрасната
Коментари Харесай

Енджи Касабие с рекорден багаж във „Вип Брадър“! Ето колко куфара е взела:



Енджи Касабие изуми тв феновете и съквартирантите си с прелестната рокля, с която влезе в къщата на „ Вип Брадър “. Бляскавата й визия се трансформира в безспорен шлагер, невъобразим до момента в родно риалити шоу.

Но това е единствено началото. Диетоложката е влезнала в къщата с рекорден брой багаж – цели 10 куфара! Ливанката не крие, че има уязвимост към облеклата и бижутата и сигурно занапред ще шашка феновете с луксозните си тоалети. Енджи съобщи, че в багажа й няма нито един чифт спортен екип, тъй че ще радва феновете с женствена и елегантна визия.

Фамозната рокля на Енджи Касабие, с която се появи на старта на „ Вип Брадър “, съумя да провокира злорад взор от страна на дизайнерката в къщата – Миглена Каканашева. Но занапред Мегз ще има да мига на парцали, щом диетоложката стартира да облича тоалетите, които носи в десетте си куфара.

 miglena-kakanasheva-10

Каканашева несъмнено няма да е удовлетворена, защото се надяваше да смая феновете с облеклата от своята линия и по този начин да си вдигне продажбите. Вместо това обаче, в този момент всички питат от кое място се облича ливанската диетоложка.

Освен че несъмнено няма да е най- добре облечената дама в къщата на „ Вип Брадър “, Меги мъчно ще впечатли феновете със жанр, класа и фешън нюх, за каквито претендира.

Енджи Касабие обаче няма да е единствената й конкуренция. Фолк певицата Мария направи ударен шопинг в Париж дни преди старта на шоуто и също има какво да покаже. Бившата госпожа Гущерова не уцели верния тоалет за аления килим на „ Вип Брадър “, само че сигурно има скатани козове. Стига да й намерят шранговете с роклите, пресни- пресни от парижките бутици. Мария не на смешка се тормози, че са изгубени, когато не съумя да ги откри на закачалката.

Фолк певицата влезе в къщата „ единствено “ с пет куфара. С толкоз е и Сашка Васева. А силиконката Джулиана Гани се оплака, че е единствено с два- три.

Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР