Енджи Касабие е разделена със съпруга си
Поне твърдят столични клюкари,

...
Енджи Касабие е разделена със съпруга си
<br
>Поне твърдят столични клюкари,
Коментари Харесай

Енджи Касабие проговори за раздялата с мъжа си

Енджи Касабие е разграничена със брачна половинка си

Поне настояват столични клюкари, които виждат брачна половинка й да се появят самичък на всемирски купони.

За това, че звездната диетоложка се е разделила с мъжа си Рабих Ел Зейн, приказват и последните изявления. По думите на почитателите им в мрежата двамата се снимат поотделно и от много време нямат обща фотография.

Това подухва на мисълта, че диетоложката и Мистър Ливан 2014 от дълго време не са дружно.Според горещите клюки ливанецът се държал като разгонен бик и свалял всяка по.-засукана кокона в квартала, където живеели.

Това предиздвикало чаровната диетоложка да постави завършек на брака им, с цел да не търпи повече срама, който й нанася нейния брачен партньор.

Двамата бяха засечени за последно на коледните празници  и от този момент общите им фотоси изчезват безследно.Което разбунило духовете и предиздвикало почитателите им да мислят, че двамата са поставили завършек на връзката си.

Повод за горещите злословия стана и обстоятелството, че неотдавна Рабих чества рождения си ден, само че надалеч от жена си Енджие и 3-годишния им наследник Раян.

Но Енджи Касабие разруши на пух и прахуляк всички клюки и постави завършек на спекулациите.

„ Аз съм в Бейрут, мъжът ми е в София. Но не сме разграничени като двойка, тъй като аз имам служебни задължения. И доста скоро се връщам в България “, направи шокиращо самопризнание Енджи Касабие.

 

 

 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР