Енчо Данаилов, познат на всички в България като Бате Енчо

...
Енчо Данаилов, познат на всички в България като Бате Енчо
Коментари Харесай

Бате Енчо закъса за пари заради коронавируса

Енчо Данаилов, прочут на всички в България като Бате Енчо около детското предаване „ Кой е по-по-най ”, към този момент е изправен на ръба на оцеляването поради коронавирусната зараза, разбра HotArena.

62-годишния артист е без работа от 3 месеца, защото парка с атракции за деца в София „ Боби и Кели ” (бившото „ Патиланци ”) е затворен за гости от средата на месец януари поради грипната почивка, а в този момент и поради ковид.

Бате Енчо бе креативен шеф в атракциона в „ Младост ” и прибираше прилична заплата. Сега обаче той е пуснат в неплатен отпуск и няма безусловно никакви приходи.

Проблемите на Енчо Данаилов се задълбочават и от неналичието на работа на жена му и на най-малката му щерка Ваяна, която още живее в жилището на родителите си. Половинката на бате Енчо – Лили, работеше в ресторант за бързо хранене, само че е била съкратена преди месец. Подобна е участта и на щерка му Ваяна, която до неотдавна работеше в рекламна организация. 22-годишното момиче е кратко поради рецесията. Другите две пораснали дъщери на Бате Енчо имат прехранване, само че не могат да оказват помощ кой знае с какво на родителите си.

„ Положението е трагично. Имам стара болна майка в Русе, а сестра ми претърпя интервенция. Засега се оправяме някак си, тъй като имам спестявания, само че те към този момент са на изчерпване. И да остана жив, защо да пребивавам? Заплати не дават, само че би трябвало да си плащаш сметките за тока, за водата, за храната... ”, ядове се Бате Енчо. Актьорът признава, че в никакъв случай не е бил в толкоз сериозна обстановка, написа Уикенд.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР