Емрах Стораро е на път да се превърне в мъжката

...
Емрах Стораро е на път да се превърне в мъжката
Коментари Харесай

Нахлува Мъжката Андреа: Емрах Стораро Кърти С Фотошоп

Емрах Стораро е на път да се трансформира в мъжката Андреа на поп фолка. Синът на Тони Стораро по този начин се е вманиачил по селфитата и фотошопа, че чак съумя да си счупи смарт телефона с емблематична отхапана ябълка на гърба.

16-годишният музикален правоприемник очевидно прекалява с редакторските приложенията в желанието си да придобие мечтаната визия и по този начин се отдалечава дотам от действителността, че става неузнаваем.

Досущ като Андреа той има повече изяви в Инстаграм в сравнение с сцената, а в желанието си да придобие вънщност на супермодел задминава напъните на залязващата си колежка, написа “Лайфонлайн”.

Лустросаният тип от селфитата на Емрах не могат да заблудят фенките, които са наясно с пубертетската визия на чалга любимеца си. Междувременно стотици фотоси от Инстаграм акаунта на дребния Емрах са изтрити. Най-вероятно за да се постанова новата визия на голобрадия артист.

Сега стана ясно, че за Коледа той чака подарък нов смарт телефон, тъй като остарелия се е потрошил от селфита и обработки на фотоси.

Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР