Емполи направи важна крачка към оцеляването си в Серия А,

...
Емполи направи важна крачка към оцеляването си в Серия А,
Коментари Харесай

Емполи направи важна крачка към оцеляването си в елита

Емполи направи значима крачка към оцеляването си в Серия " А ", побеждавайки с 3:1 Болоня в семейството си от 33.тия кръг. Така " сините " прекъснаха серията си от 4 мача без победа и се отдалечиха от рисковата зона.

Домакините на " Карло Кастелани " поведоха в резултата още преди да изтече първата минута. Тогава при едно центриране в наказателното поле Лукуми работи нескопосано и си означи автогол.

Болоня можеше да изравни в 27-ата минута, само че страховит гол на Рикардо Орсолини бе анулиран поради фаул в хода на офанзивата.

В 45-ата минута Емполи удвои преднината си. При центриране от фаул Жан-Даниел Акпа Акпо с глава отклони топката зад голлинията за 2:0.

Домакините стигнаха и до трети гол в 68-ата минута, когато Николо Камбиаги бе изведен на стрелкова позиция и не сгреши за 3:0.

Гостите върнаха едно попадение от дузпа посредством Орсолини в 88-ата минута.
 Изживейте зрелището Реал Мадрид - Манчестър Сити с Изживейте зрелището Реал Мадрид - Манчестър Сити с " Домът на почитателите "
Все отново Емполи се поздрави с успеха и с 35 точки излезе на 15-ото място в класирането, като към този момент има 7 повече от 18-ия Верона и може да диша много по-спокойно. Болоня пък резервира 9-ото си място в таблицата с 45 точки в актива си.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР