Емоцията в зала Колодрума в Пловдив е била на такова

...
Емоцията в зала Колодрума в Пловдив е била на такова
Коментари Харесай

Елица Василева: Чувствах се като на 16 години

Емоцията в зала " Колодрума " в Пловдив е била на такова равнище, че капитанът на женския народен тим по волейбол - Елица Василева, се е чувствала все едно е при започване на кариерата си.

" Лъвиците " победиха Словакия с 3:0 (25:21, 25:14, 25:22) в среща от Златната лига, а у нас играха за първи път от 2 години насам. При това пред към 3000 фенове!

" За мен беше огромно наслаждение. Забавлявах се доста на мача. Все едно за първи път в кариерата играя. Наистина, все едно съм още веднъж на 16 години. ", съобщи Василева.

Снимка: CEV

Тя беше безапелационна, че не се е замислила дали да откаже повиквателната от селекционера Иван Петков, макар напрегнатия сезон.

" Лекувах се след сезона от остарели контузии. Взех си времето, което ми трябваше, с цел да се приготвя физически. Още не съм на най-много, само че не мога да пропусна лято в България! Това е преживяване, което може да не ни се случи скоро още веднъж ", сподели звездата на отбора.

Василева съобщи, че поради сигурното присъединяване на отбора ни във финалната четворка, опитите са нужни, с цел да може тимът да се обиграе. България ще бъде хазаин на значимите мачове на 19 и 20 юни в Русе.

Снимка: CEV

" Важен е крайният резултат. Ние почитаме съперника, макар че се забавлявахме. Това е нашият метод на игра. Много съществено подхождаме. Това е един тип подготовка за нас. Дори да е мач без значение, защото сме класирани за Русе, използваме го. Всеки мач би трябвало да бъде изигран на най-много, с цел да се развиваме като тим. Имаме доста млади девойки, които би трябвало да влизат и да играят такива мачове, с цел да се включат бавно в тима. Все отново те са бъдещето ", сподели Василева.

Мача България - Украйна от Златната лига по волейбол може да гледате директно по RING, на VOYO.BG и на уеб страницата btvnovinite.bg на 5 юни от 20:30 ч.!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР