Емоционално посрещане в Петрич за местните герои от игрите в

...
Емоционално посрещане в Петрич за местните герои от игрите в
Коментари Харесай

Бронзовата Николова и треньорът Касабов отново в Петрич

Емоционално посрещане в Петрич за локалните герои от игрите в Токио. Бронзовата медалистка в битката - Евелина Николова, и треньорът на женския народен тим - Петър Касабов, бяха приветствани от жителите на града за постигнатите триумфи в японската столица.

Стотици поданици и посетители на града се бяха събрали в градския парк, с цел да видят и се допрян до своите герои.

" Това е родното място, тук за първи път влязох в залата, тук за първи път дадох частичка от себе си на битката и се веселя, че съумях да донеса частичка и от олимпийските медали в нашия прелестен южен град. ", съобщи Евелина Николова.

" Преживях доста, срещнах се с доста хора. Всеки ми даде частичка от себе си, всеки ми даде урок, който научих с времето и този път ме построи като индивида, който съм в този момент. ", добави тя.

Снимка: Lap.bg

" Не ми се е случвало от много време и не съм имал време да дойда и в този момент, като ни посрещнаха по този топъл метод се веселя. Много съм благополучен, че мога да бъда тук на тази гала и,че съм дал право и мотив на всички петричанци да се радват. ", разяснява треньорът Касабов.

В знак на благодарност и признателност и на двамата кметът на Община Петрич Димитър Бръчков подари почетния знак на града. Феновете на Ева и Пепи, както ги назовават в Петрич, пожелаха злато на идващите олимпийски игри в Париж.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР