Емоционалният тонус сега е намален. Акцентът пада върху практичната страна

...
Емоционалният тонус сега е намален. Акцентът пада върху практичната страна
Коментари Харесай

Астросъветът днес: Внимавайте какво казвате, защото всичко, което произнесете на глас, може да се сбъдне

Емоционалният тонус в този момент е понижен. Акцентът пада върху практичната страна на нещата. В дейностите си хората се управляват извънредно от логиката, здравия разсъдък и целесъобразността. Стават по-отговорни, по-организирани и сдържани в страстите си. Настъпва леко отчуждение в връзките. Намалява способността за съчувствие, по-малко ни вълнуват към този момент проблемите, изключително непознатите. Общуването с по-старото потомство, когато Луната се намира в Козирог, надалеч не е най-идеалното. Младите фамилии да се държат по-далеч от своите родители.

Уязвими са костите, кожата, коленете, злобен мехур. Всяко тяхно натоварване може да докара до щета. Противопоказни са всички интервенции на зъбите коленете и жлъчката.

В 20:11ч Луната минава на луфт до 02:53ч през нощта, когато ще влезе в символ Водолей.

Хронология на лунните дни:

10-ти лунен ден, който стартира от 15:55ч на 18 септември и продължава до 16:40ч на 19 септември.
Делата, стартирани през днешния ден, в близко бъдеще ще бъдат сполучливо завършени, стига да деянията задоволително интензивност. Ако има неподходящи събития, те ща са краткотрайни. В житейски условия шансът ще ви съпровожда. Повечето хора в този лунен ден са другарски настроени, искащи да поддържат връзка и да споделят опита си. Благоприятно за развиване на партньорските връзки, за подсилване на връзките и основаване на контакти. Не се предлага усамотение.
Ще бъдат продуктивни пътувания, договаряния и договорите, подписани в този ден, ще имат положителни вероятности и ще донесат добра облага. Благоприятно за регистрация на компания.
Пострижката в 10 лунен ден усилва шанса и силата.

Следва 11-ти лунен ден, който стартира от 16:40ч на 19 септември и продължава до 17:20ч на 20 септември.
Един от най-силните енергийни дни. Максимално нараства виталният капацитет. В човек се пробужда голяма мощ, която би трябвало да бъде употребена за съзидание. Чувства се изпълнен със мощ, самонадеяност, възторг и стремежи за дейности.
Не се предлага да бъдете пасивни, само че и да се претоварвате не би трябвало. Необходимо е да се прояви повече нерешителност и внимание във всички каузи. Всичко, което започнете в този момент, би трябвало да бъде доведено до край. Дори да имате кураж, то избягвайте рискованите мероприятия.

Денят носи противоречивост в себе си. Сдържайте се от пристъпи на яд и гняв. Изходът от събитията ще е мъчно предсказуем. Приемайте ставащото като нещо неизбежно и се старайте да извличате оптималната полза за себе си. Ако получите необективна рецензия от някой към вас, не започвайте да се оправдавате за всичко и да се обяснявате, като че ли в действителност сте отговорни.
Подходящо е за начало на недояждане. Заболяванията почнали в този интервал са по-опасни за дамите. Денят е комплициран, по тази причина нощта ни дава подобаващ отдих. Сънищата в него нямат никакво значение.

Секс - В този лунен ден при човек се следи нараснала половост. Не се сдържайте. Това е времето на ексцентричен, неукротим секс, само че единствено в случай че е по взаимно предпочитание. Сексът в този момент би трябвало да се основава на духовна основа, а не на животинската сласт.

Подстригване - В този интервал можете да се подстригвате, а в случай че нямате такива планове, то подрежете косата си най-малко на милиметър. Това ще освободи непотребната отрицателна сила.

Днес е 3 безоблачен ден – Може да получите неочаквани огряния или креативен открития. Най-мощният безоблачен ден във връзка с думите. Внимавайте какво казвате, тъй като всичко, което произнесете на глас може да се сбъдне, даже най-незначителната фраза. Хубаво е да се посвети денят на околните, на занимания с домашните каузи и фамилията. Благоприятно е за брачен връзки.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР