Емоционални преживявания, работни задачи и професионални предизвикателства, романтични мигове -

...
Емоционални преживявания, работни задачи и професионални предизвикателства, романтични мигове -
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп за 22 – 28 април

Емоционални прекарвания, работни задания и професионални провокации, сантиментални мигове - през новата седмица ни чака пъстра палитра от вълнуващи моменти. Нека дружно надникнем в астрологичната прогноза на Петя Георгиева, с цел да разберем какво ни вещаят звездите за идващите седем дни.

Овен

Ще разполагате с по-малко време от нормално, с цел да свършите настоящата си работа, само че с помощта на организаторските си качества ще се справите съвършено. Предстоят много срещи, резултатите от тях ще ви зарадват. Обновете дома си, освободете се от всичко излишно преди празника.

Любовта ще е непрекъснат сателит както на фамилните, по този начин и на необвързаните представители на вашия знак.

Финансовото ви положение ще е устойчиво. Ако инцидентно изникнат някакви проблеми, те ще са разследване от неправилно попълнени документи.

Телец

Подхождайте ексцентрично към старите проблеми, в случай че желаете да се справите с тях. Предстоящият празник ви ентусиазира и ще удивите близките с интензивността си. Вслушвайте се в мнението им, само че разчитайте най-вече на интуицията си. Ако имате опция да си организирате някакво странствуване в почивните дни, направете го безусловно.

Не се противопоставяйте на обичания човек, с цел да не стигнат връзките ви до „ задънена улица “.

На пози стадий не е уместно да вършиме дълготрайни вложения и да уреждате финансови покупко-продажби.

Близнаци

Рутинните ежедневни грижи няма да ви изненадат с нищо. Обсъждането на съществени настоятелен въпроси ще е съпроводено със разногласия, провокирани от разграничение на концепциите и спор на ползи. Мисленето ви е прекомерно субективно и сте склонни да приемате мечтаното за фактически.

Не създавайте разногласия с обичания човек за дреболии.

Проявете оптималната нерешителност при споразумяване на финансови въпроси. Довършвайте започнатото, с цел да не претърпите загуби.

Рак

Живейте в сегашното. Не се опитвайте да върнете събития или да се занимавате с действия, от които сте очаквали по-добри резултати. Отървете се от тежестта на предишните неточности, те ви пречат и понижават капацитета ви. Бъдещето е пред вас и сигурно ще има на какво още да се изненадвате.

Светлите празнични дни са задоволително добър мотив да се опитате да изчистите неяснотите в персоналните и любовни връзки.

Не търсете отплата за всичко, което вършиме. Проявете благотворителност по отношение на околните си, създайте им същински празнична атмосфера.

Лъв
Тонусът ви ще се повишава постепенно и стабилно през тази седмица и ще даде подтик на креативния ви капацитет. Почти непрестанно ще ви хрумват всякакви ексцентрични хрумвания. Подгответе се душевен, че не за всички ще получите утвърждение, защото част от тях ще са много мъгляви. Направете си труда обаче, и ги запишете. След време ще ви влязат в работа.

Контролирайте страстите, изключително негативните и не ги апликирайте към обичания човек.

Сделките, стартирани през тази седмица ще намерят решение много по-късно. Не прекалявайте с разноските, тъй като няма да получите спомагателни доходи.

Дева

Ще е добре, в случай че през тази седмица действате с нормалното си движение. Не се захващайте за няколко неща по едно и също време и не експериментирайте. Идеята да приложите системата за „ тестът и грешката “ не е целесъобразна. Включете в програмата си единствено задания с обозрим краен резултат.

Личните връзки ще са спокойни и хармонични. В празничните ще можете да освежите връзките си или да стартирате нова връзка.

Ще претърпите загуби, в случай че участвате в хазартни игри.

Везни

Нито ще е нужно, нито някой ще чака от вас да проявявате самодейност през тази седмица. Участвайте пълноценно в груповата работа. Изслушвайте мнението на събеседниците си без да давате хрумвания. Търсете компромисни решения на противоречивите моменти. Вероятно ваши по-възрастни родственици ще имат потребност от помощ, обърнете им внимание.

Следвайте същата тактичност и във връзка персоналните връзки. Ако мислите, че има неразбираеми тематики за разискване, дайте опция на обичания човек да стартира диалога.

Спазвайте ангажиментите си и бъдете по-пестеливи на обещания.

Скорпион

Проявете бдителност и нерешителност при осъществяване на служебните задания. Някой следи работата ви и ще се опита да откри сериозни пропуски или да се облагодетелства за ваша сметка. Не влизайте в директни разпри, събитията ще ви подскажат подобаващата тактичност.

Празничните дни ще са наситени с доста усещания и нови хора.

Не изпускайте опцията да разкриете откровените си усеща пред обичания човек.

Материалните придобивки няма да са свързани с финансови разноски от ваша страна.

Стрелец
Не залагайте на старите си триумфи. Бъдете подготвени да реагирате интензивно на идните провокации. През тази седмица ще стабилизирате позициите си и ще получите приходи от остарели планове. Там, където са ви посрещали с съмнение, в този момент ще ви канят с почитание.

Не злоупотребявайте с търпението на обичаните си хора. Помогнете им да изпитат същинска наслада от идния празник.

Изразходвайте финансите си спестовно. Не давайте пари на заем и не прекалявайте с прояви на щедрост.

Козирог

Ще попадате в конфликтни обстановки по-често от нормално. Странното е, че това ще се случва както в работните, по този начин и в почивните дни. Не разрешавайте на никой да нарушава персоналното ви пространство, само че и не предизвиквайте непотребни разправии. Овладейте страстите, изключително когато търсите решение на чисто на практика въпроси.

Не е уместно да обсъждате разликите в метода на мислене с обичания човек. В празничните дни ще се чувствате по-комфортно, в случай че сте в камерна компания.

Не се изкушавайте да харчите повече, в сравнение с можете да си позволите.

Водолей

Чувството ви за комизъм през тази седмица ще е сполучлив „ избавителен пояс “. Доста от започнатите занимания ще „ циклят “ на едно място. Развитието на плановете ви ще зависи не от вас, а от външни фактори, върху които няма по какъв начин да влияете. Не позволявайте на неприятното въодушевление да докара самочувствието ви до нулева точка. Заемете наблюдателна позиция и се пробвайте да се шегувате с неуспехите, вместо да ги драматизирате. С настъпването на празника и „ на вашата улица ще изгрее слънце “.

По-добре е да не предизвиквате разтърсвания в старите връзки, в сравнение с да стартирате нови, които няма да оправдаят упованията ви.

Не чакайте смяна в веществен проект. Желателно е да не превишавате лимита за разноски, който сте си определили авансово.

Риби

Ще се наложи да се справите с непредвидени усложнения. Ще са най-вече от професионално естество, само че ще обиден и персоналния ви живот. Приемете го като следващото тестване на волята ви тъкмо преди празника. Потенциалът ви е задоволителен, с цел да се справите независимо. С малко повече дисциплинираност, организация и централизация ще преминете през трудностите и ще забравите, че ги е имало.

За да получите реципрочност в любовта би трябвало да покажете, че желанията на колегата не са ви безразлични.

Не подписвайте никакви документи, в случай че не сте ги прочели./az-jenata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР