Емоционалната чувствителност понякога е нещо, с което не можем да

...
Емоционалната чувствителност понякога е нещо, с което не можем да
Коментари Харесай

Как да се справим с емоциите си?

Емоционалната сензитивност от време на време е нещо, с което не можем да се оправим толкоз елементарно. Това възприятие може както да ни помогне да се сближим с хората, по този начин и да сътвори компликации в връзките ни. По-чувствителните хора нормално имат по-импулсивни и недомислени реакции към нещата, заобикалят обстановки, които могат да ги накарат да се почувстват неловко или биха основали спор. Чувствителността ви не би пречила на естествената връзка с другите, в случай че знаете по какъв начин да се справите с нея.

Приемане

Лесно ли се разстройвате, плачете ли постоянно, реагирате ли импулсивно в дадени обстановки или пък се притеснявате за другите към вас? Ако отговорът е да, то евентуално вие имате висока прочувствена сензитивност. Само по себе си, това не е нещо неприятно, за това приемете, това което сте.

Ако вие не приемете чувствителността към страстите си и другите няма да го създадат. Да си прочувствено сензитивен не е неприятен табиет, който би трябвало да изкореним, то е положение с което би трябвало да се научим да се оправяме. Колкото по-бързо го осъзнаем, толкоз по-лесно ще се научим да реагираме търпеливо и умерено.
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР