Емоционална връзка с партньора може да бъде постигната, както много

...
Емоционална връзка с партньора може да бъде постигната, както много
Коментари Харесай

10 признака, че имате емоционална връзка с партньора

Емоционална връзка с колегата може да бъде реализирана, както доста мъчно, по този начин и извънредно елементарно. Решаващ детайл, който основава основата на здравословните междуличностни и интимни връзки, е тъкмо тази естетика. Дори и да имаме всичко, от което се нуждаем, неналичието на прочувствени връзки към момента може да работи като преграда пред щастието и насладата.

Двойките, които се отчуждават прочувствено един от различен, имат празнота. Пищните дарове или възхитителните каузи не могат да я запълнят. Следователно и двете страни би трябвало да се стремят да поддържат прочувствена връзка. Хубавото е, че в случай че смятате, че връзката ви избледнява, постоянно можете да намерите способи да я заздравите.

Да бъдеш прочувствено съчетаем е от значително значение за основаването на дълготрайна и пълноценна връзка.

Така че ви представяме някои от индикаторите за мощна прочувствена връзка:

И двамата откровено се грижите за потребностите и желанията на другия

Когато желаете най-хубавото за колегата си, това е един от най-очевидните признаци, че имате здрави връзки. С други думи, когато неговите житейски цели, мечтани хрумвания, работни цели и така нататък бъдат приети, вие се чувствате възхитени.

Вие се подкрепяте и защитавате взаимно

Истинската поддръжка играе решаваща роля в развиването на мощна прочувствена връзка. В взаимозависимост от потребностите на всеки човек, тази поддръжка може да бъде физическа, прочувствена или психическа. Двамата дружно минавате през хубавите и неприятните моменти, като си помагате да вървите напред.

 прочувствена връзка

Вие участвате в почтени и дълбоки диалози

Въпреки че имате разнообразни гледни точки, вие двамата към момента ли организирате рутинни открити полемики по отношение на връзката и живота като цяло? Ако е по този начин, вашето партньорство е прочувствено крепко. Така обсъждате проблемите си и в случай че има потребност, коригирате обстановката във връзката.

От време на време преоценявате връзката си

Партньорите, които имат здрава прочувствена връзка, постоянно проучват връзката си и разпознават области за усъвършенстване. Честното изложение на мнение рядко или в никакъв случай не е нерешително.

Активно се изслушвате един различен

Просто да чуеш какво споделя другият човек е едно, само че слушането е напълно друго. Това включва сигурна обвързаност, при която брачният партньор може да изрази своите разочарования и паники без боязън от рецензия или други отрицателни усеща. Трябва откровено да слушате какво има да каже вашият сътрудник и да му отделяте цялото си внимание. Също да има и проявление на интензивно слушане посредством кимане на глава и контакт с очите.

Вие познавате тънкостите си

Хората с добра прочувствена връзка, осъзнават всяка дребна характерност, която прави колегата им неповторим. Това важи от осъзнаването и прегръщането на несъвършенствата на другия до дълбокото схващане на личността на другия. Това допуска осъзнаване на техните опасения, движещи сили, правила, желания и недостатъци.

Вие непринудено участвате в заниманията на другия

Една мощна прочувствена връзка сред сътрудниците ги предизвиква да надвишават и отделят време в графиците си за ползите и заниманията на другия. Така те могат да прекарват повече време дружно. Намирането на способи за обновяване на връзката с другия човек – без значение дали посредством споделени ползи или разнообразни занимания – е задачата. Така вие ставате все по-добра двойка.

 прочувствена връзка

Вие съживявате връзката с внимание към детайла

Вашата прочувствена схватливост един към различен се показва, в случай че връзката ви е най-вече за шерване на дребните удоволствия от живота. Знаете, че по-голямата част от щастието се изживява вследствие на дребни неща и дейности.

Тези незначителни детайлности могат да се състоят от подготвяне на храна дружно, интересуване от незначителните детайлности от живота на другия. Също тук спадат това да се грижим един за различен в сложни моменти и обмисляне на среща или сюрпризирана колегата ви на работа. Като цяло, това е позитивен индикатор, в случай че и двамата проявявате интерес към ежедневните действия на другия.

Не сте фокусирани върху „ смяната “ един на различен

Емоционално зрелите двойки признават, че не е належащо да се пробват да „ трансформират “ другия или да вземат участие в спорове за разрешаване на проблеми. От основно значение е да дадете на другия човек безвредно пространство да изрази себе си и просто да изслушате компликациите му. Това може да се случи без да осъждате или да бъдете покровителствени, тъй като те не са признаци на прочувствена връзка.

Вие сте грижовни и съпричастни един към различен

Въпреки че имате мозъци, които са в цялостно несъгласие един с различен, и двамата приемате мнението на половинката си. Желанието да разберем гледните точки на другия демонстрира същинска грижа за колегата. Това е една от характерностите на всяка прочувствена връзка. Освен това имате мощни връзки, в случай че и двамата работите еднообразно интензивно, с цел да поддържате връзката.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР