Емоционална снимка, публикувана в социалните мрежи, разказва историята на медицинска

...
Емоционална снимка, публикувана в социалните мрежи, разказва историята на медицинска
Коментари Харесай

Героинята от Бейрут: Медицинска сестра спаси три новородени бебета от взрива

Емоционална фотография, оповестена в обществените мрежи, споделя историята на здравна сестра от локална болница, която се трансформира в воин. Фотожурналистът Билал Джавич снимал младата жена по какъв начин стиска три новородени бебета в ръцете си, които по-рано избавила от опустошаващия гърмеж в града.
След мощния гърмеж в Бейрут: Разследват чиновници на пристанището По последни данни убитите са най-малко 135 души, а ранените над 4000
Джавич бил в дома си в покрайнините на Бейрут когато станала детонацията. „ Излязох от нас и следвах дима, до момента в който не стигнах до пристанището. Това, което видях там беше удивително “, споделя той.

„ Видях една здравна сестра, която прегръща три новородени бебета. Тя беше извънредно спокойна, което ми се стори като цялостна диаметралност на общата обстановка “, добавя той пред Си Ен Ен. По думите му на няколко метра от нея имало умряли и ранени хора, както и голям брой парчета.

„ Тя имаше в себе си някаква скрита мощ, която й позволяваше да се самоконтролира и да избави тези деца. Такива хора изпъкват по време на мрачни обстановки “, споделя още фотографът.

При диалог с нея Джавач схванал, че дамата била в родилното поделение по време на гърмежа. Ударната вълна я съборила на земята и тя изпаднала в безсъзнание. Когато се свестила „ носела трите новородени дечица “.
Моментът на гърмежа в Бейрут (ВИДЕО) Булка театралничи за сватбена фотосесия, когато мощният гърмеж раздрусва ливанската столица
При гърмежа в същата болница умират 12 пациенти, двама гости и четири медицински сестри, а други двама са в сериозно положение. Благодарение на анонимната здравна сестра трите бебета и майките им били събрани още веднъж и преместени в друга болница.

При детонацията починаха минимум 100 души, а хиляди са ранени.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР