Емоционална изповед направи Рут Колева след успеха на последната си

...
Емоционална изповед направи Рут Колева след успеха на последната си
Коментари Харесай

Рут Колева се обади: Бях в капана на Карбовски

Емоционална изповед направи Рут Колева след триумфа на последната си ария. All the guys (Всички тези момичета) е най-новия шлагер на певицата, която споделя че текстът е въодушевен от протичащото се в живота й.

Певицата напомня присъединяване си в риалити формата "Къртицата " през 2012 година, когато схваща, че е бременна. Желанието й за аборт провокира вълна от експанзия и грозни нападки против нея.

"Бях засрамена и унищожена. Започнах да получавам смъртни закани. И когато бях най-слаба, най-уязвима, бях принудена да дам изявление, което промени живота ми вечно. Като млад актьор в никакъв случай не си представяте, че договорите се разиграват по-негативен метод, а единствено разглеждате опциите, които предстоят. Със сигурност научих урока си с този “, споделя Рут.

Макар световноизвестната изпълнителка, която тогава е едвам на 22 години да моли продукцията да резервира този персонален миг за нея, тя е принудена в предаване, водено от Мартин Карбовски, да приказва за аборта. Рут разказва, че се усеща притиснат от въпросите на журналиста.

"Когато влязох в стаята за изявленията, вратата се заключи извън и не след дълго в диалога ме попитаха: "Как се чувстваш, че ще убиеш дете? “. Осъзнавайки накъде потегля диалога, помолих да изляза и да си потегли, само че бях в капан. През идващите 10 минути като че ли бях съдена в някакъв честен съд, бях опозорена, унизена, осъдена, демонизирана и даже упреквана за демографския крах на моята нация. Домакинът стигна до такава степен, че предложи да осинови и да се грижи за детето в случай че го оставя. Както можете да си визиите, откакто това се излъчи, бях затрупана със известия и мнения.

Наричаха ме „ к***а “, палач, безбожно творение.

Този „ публицист “ добави след изявлението ми два спомагателни епизода за моя обществен аборт, и предложения някогашния ми да опише своята страна на историята “, написа в прочувственото си самопризнание Рут.

Тя недоумява за какво е била определена за лицето на аборта. Разкрива, че тази история я травмира за години напред и споделя историята си, с цел да може да защищити всяка друга жена, която може да бъде подложена на сходен линч поради решението си, написа „ България Днес “.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР