Емоционална душа е Гиби Искренов. Радостта на народа сподели току

...
Емоционална душа е Гиби Искренов. Радостта на народа сподели току
Коментари Харесай

Поискаха ог Гиби ръката на дъщеря му, той се разплака

Емоционална душа е Гиби Искренов. Радостта на народа показа одеве на персоналния си профил  прелестна вест. Но ето какво тъкмо написа идола на левскарите:

" С горделивост и наслада бих желал да споделя моето благополучие с Вас почитателите ми. Моята щерка красива, блага, интелигентна с най-голямото сърце на света и най-красивите сини очи Настася получи предложение за брак от своя дълготраен американски другар Джонатан.

Той персонално изиска ръката и от мен. Жест, който извърши очите ми със сълзи и ме върна в тези години обратно в които неможех да си показва, че бих дал моят елмаз на някой различен мъж. 

" Бъди щастлива дъще. Не забравяй, че няма нищо на тази земя с което да сравня любовта си към теб "
Попътен вятър по трънливия път на фамилния живот ти желаем от сърце и дано Джонатан знае, че не се багра от " тръните ".

Настася е е кръстена на обичаната актриса на Гиби - Настася Кински. Тя живее в Америка от 3-годишна дружно с майката Алина, някогашната стюардеса от картичките на БГА Балкан, и брат си Георги. Настася тренира пързаляне с кънки, приключва висше, не се срами да работи като сервитьорка. Сега обаче работи като помощник в огромна компания. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР