Емоционален коментар във Фейсбук направи Илиан Томанов, който за пореден

...
Емоционален коментар във Фейсбук направи Илиан Томанов, който за пореден
Коментари Харесай

Европейски шампион разочарован от отношението на държавата

Емоционален коментар във Facebook направи Илиан Томанов, който за следващ път е притежател на европейска купа. В него той акцентира, че Благоевград има четирима европейски първенци от състезание в Хърватия. За достиженията им обаче се интересуват единствено родителите  на завърналите се със злато, сребро и бронз Илиан Томанов, Антон Огролеков, Рами Шау, Кирил Илиев, Кристиан Ранчов и Дени Велев. 

Шампионите чакат от една седмица да получат самопризнание за достиженията си от кмета на Благоевград. Илиан Томанов написа също, че чака от страната скромните 3500 лв. награда, само че евентуално ще остане с вяра дълго време, защото още не са му изплатили предходните 2000 лв. за извоюван бронзов орден преди година.

Ето и целия пост на носителя на европейска купа Илиан Томанов:

Изчаквах да мине еуфорията и да стартираме да пишем за разочарованията. Преди седмица се прибрахме от Европейско състезание по таекуон-до в гр. Пореч, Хърватия. Националният ни тим изпрати едно от най-силните си европейски шампионати, ще пиша съответно за мен и съответно за мъжете от Благоевград.

Илиан Томанов- европейски първенец кат 92кг.

Антон Огролеков-европейски първенец 58 кг.

Рами Шау- Европейски първенец 78кг.

Кирил Илиев- европейски първенец 51кг.

Дени Велев- 3то място 85кг.

Кристиан Ранчов- 2ро място 51кг.

Та накъде удрям аз, пристигнахме в България където бяхме посрещнати от 10 семейства( родители) и нито един публицист, обикновено е нито сме спали с Джулияна Гани, нито сме хванати да караме в нетрезво положение, споделям си аз нищо спи им се, на следващия ден ще ни потърсят, и по този начин до през днешния ден към този момент 1 цялостна седмица от прибирането ни и общо 3 публикации в новоизгряващи локални ел. медии, нито 1 покана за някакво изявление, нито 1 покана за присъединяване в някакво предаване, нито 1 репортаж в спортни вести. Както и да е знаем по какъв начин медиите работят по тази причина им е простено. Идва ред на уважаемият от мен кмет ( персонално аз гласувах за него, към този момент съжалявам). Нито вопъл, нито стон, Благоевград все еднo няма 4ма европейски първенци, другояче сме доста заинтригувани от Пирин и от спортовете от, които ше спечелите повече дивиденти, в случай че ви интересува най-малко малко младежта и спорта, ще знаете всеки 1 триумф от държавно състезание, до олимпийски орден и ще ги поущрявате, а освен където знаете, че ще имате маса гласове. Както и да е забравяме и кмета и отиваме при Държавата и в частност Министрество на младежта и спорта. Ще приказвам непосредствено и откровено, за бронзовия си орден от европейското състезание страната ми отпуска награда от 2000 лева, които чакаме всички към този момент 1 година и още ги няма. За европейската си купа тази година страната ми отпуска награда от 3500 лева ПОВТАРЯМ 3500 ЛВ за това, че съм 1ви в Европа. Да започваме ли да считаме? Май по-добре не? А знаете ли,че в случай че не стигнеш до орден не получаваш нищо? Ако не стигнеш до орден не си никой? Не представляваш България на европейски конгрес, не си никой. Това са суми, които получават всички не олимпийски спортове, те са закрепени. Имам още доста какво да кажа, само че ще спра дотук щото си скапвам настроението, а съм на работа, тъй като да си единствено състезател в България е невероятно. И тук желая да кажа,ние всички ( спортисти и осъзнати граждани) сме си отговорни, стоим и нямаме проблем с нищо. Само една молба в случай че това стигне до някоя от институциите. Не се чудете за какво в България спорта затъва от ден на ден и повече, не се чудете когато, децата ви стават неконтролируеми наркомани, насилници и нарушители, и не на последно място, Не идвайте при нас преди избори, щото в един прекрасен миг вместо поддръжката ни, ще получите шутове.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР