Емо от Варна, който стана популярен с арогантното си поведение

...
Емо от Варна, който стана популярен с арогантното си поведение
Коментари Харесай

ММА боеца Емо с нова изцепка по варненските улици

Емо от Варна, който стана известен с арогантното си държание на пътя, още веднъж се прочу с нападателно осъществяване, видя Varna24.bg .

Варненка популяризира клип, на който е видно по какъв начин младежът блъска по прозореца на таксиметров автомобил и още веднъж се репчи. Клипът бе споделен още веднъж от Боен клуб " България " със следния коментар: 

" Емил Лечев от Варна отново е бил нервиран от злонамерени жители,....пак е изрязан клипа.... и отново са го провокирали, до момента в който добродушно си карал по улиците. Кой беше той??? Отговор: Ами този дето: " На бокс хода, на ММА хода.... "

Такива случаи на експанзия би трябвало един път вечно да спрат!  Фейсбук смъкнаха клипа с над 2000 споделяния (!?), в който един мъж заплашва семейство с физическа разпра!? Защитиха АГРЕСОРА, а дали това е обикновено?????

Тъй като, доста държим на това с което се занимаваме-спорт, бокс, ММА, кикбокс и други, за нас е извънредно обидно някой, в казусът Емил Лечев от Варна, да срами спорта по метода сниман на видеото -директно, от първо лице без преразказ и тълкувание!

Без да сме търсили информация при нас дойдоха доста мнения, че татко му е началник на " Интерлогистика " и цялата улица, на която живее във Варна, е пропищяла от него във Варна. Имаше и мнения, че във фитнеса заплашвал две 16 годишни момчета, тъй като му седнали до хавлията и че счупил огледалото на някакъв човек. Момчето се оказа познайник на полицията ".

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР