Емо Каменов е легенда! Може и да не ви харесва,

...
Емо Каменов е легенда! Може и да не ви харесва,
Коментари Харесай

"Знам я каква е, разбива семейства": Емо Каменов срази сръбската НиЛо, искала го в леглото

Емо Каменов е легенда! Може и да не ви харесва, само че това е ситуацията, а десетки дами желаят да мачкат чаршафите с него, да му вършат шопска салата и да му сипват ракия всяка вечер.

Докато някои българки го желаят буйно, то в Сърбия го подлагат на критика гневно. Мачото взе участие в риалити предаването " Задруга ", където съумя да се скара с съвсем всички участници, да се сбие с един от тях и да бъде изпъден от шоуто. Разкошна обстановка от Балканите (сърце).

Виж още: Моника Валериева си пада по сериен палач?! Моделката сподели котето

В особено изявление за Vbox7 Емо описа, че братята сърби го приели в началото доста добре. " Обадих се на места, желаех да вземам участие в шоуто, харесахме се и ме поканиха за присъединяване ", споделя Емо.

В шоуто Емо се среща със сръбската Николета Лозанова, която е центрирала нашенеца бързо. " Започнаха да ми приказват да ѝ възмъжавам. Няма по какъв начин обаче да се случи това, тъй като аз съм привързан, имам жена и дете ", споделя Емо, само че Мая Маринкович също била безапелационна. " Искам Емо за мъж, няма църковен брак, значи няма нищо ", споделила wannabe-то на НиЛо.

Виж още: " Пенисът му беше 4 см ": Пандора е гневна на българин с дребен член

Ама, блага... нещо си нахална и невъзпитана! Не е дамско, не е за дама, каквито искания имаш...

" С един от участниците започнаха да упорстват да вършим женитба на рождения ми ден, ще сме със сръбски и български национални носии, ще има посетители от двете страни. Една седмица не се разбрахме. Викам на Мая, че ще става интернационална звезда, тъй като оженим ли се, тя автоматизирано става част от Европейския съюз, нали ние сме там въпреки всичко ", описа Емо Каменов.

" Знам я добре тази, тя влиза в шоуто за четвърти път. Знае най-добре по какъв начин да разрушава фамилии, има дълга история. Съсипала е три фамилии и аз няма да си го разреша това, няма да падна толкоз ниско. Няма да посрамвам себе си, жена си и детето ни. Тя остана разочарована, тъй като аз съществено се дърпах ". 

Виж още: Всичко е забравено и простено! Звезделина от " Игри на волята " протегна ръка към Зори

Емо показа, че не е желал да взе участие в шоуто, с цел да прави секс, да взе участие в кавги и да провяла персоналния си живот. Е, правилно, че попадна в пердах, който му коства мястото в шоуто, само че... всеки самичък си прецЕня. 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР