Emmett J Scanlan обсъди експлозивните обрати на хитовото шоу на

...
Emmett J Scanlan обсъди експлозивните обрати на хитовото шоу на
Коментари Харесай

Emmett J Scanlan от Fool Me Once се възхищава за колежката си Мишел Кийгън и ястията в хитовото шоу на Netflix

Emmett J Scanlan разиска избухливите обрати на хитовото шоу на Netflix Fool Me Once и какво е било да работиш с Michelle Кийгън.

Бившата звезда на Hollyoaks, 44, играе Шейн Тесиър в шоуто на стрийминг колоса, което е основано на бестселъра на Харлан Кобен. Появявайки се в Лорейн в сряда, Емет похвали колежката Мишел, която играе Мая Стърн. Актьорът сподели: „ Netflix са доста умни, те ще пуснат епизод и той ще свърши напряко. Имате към две секунди, с цел да го спрете, в случай че желаете, и по-късно минава напряко към идващия. като: „ А, несъмнено, единствено още един, единствено още един... “

Говорейки за работата с Мишел, 36, той сподели: „ Мишел е безумно подготвена да си сътрудничи, в действителност е занимателна на и отвън снимачната площадка, красива на и отвън снимачната площадка, извънредно надарена. Тя демонстрира образец за това каква би трябвало да бъде една основна жена или просто водещ артист. Тя донесе толкоз доста позитивизъм! Не мога да приказвам задоволително високо за нея! "

Идва, когато фенов...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР