Emmerdale издаде актуализация за Гюс Малкълмс в петък вечерта, след

...
Emmerdale издаде актуализация за Гюс Малкълмс в петък вечерта, след
Коментари Харесай

Феновете на ITV Emmerdale останаха озадачени от липсата на актуализация на Gus, докато критикуват „грешката“ на Рона

Emmerdale издаде актуализация за Гюс Малкълмс в петък вечерта, откакто някогашният брачен партньор на Рона Госкирк изчезна, оставяйки бебешката щерка Айви в селото.

Наблюдателите на сапун ще си спомнят, че Гас се появи в селото по-рано тази година, молейки някогашната Рона за нейната помощ. Той й разкри, че има нова връзка и желае да има деца с новата си половинка Люси, само че не съумяха. Гюс сподели, че е запазил ембрионите, които са замразили, до момента в който са били дружно, и желае да ги употребява, само че се нуждае от нейното позволение, защото тя е другият родител на ембриона.

Рона беше оставена на пода, защото вярваше, че ембрионите са били унищожена и откакто се срещна с Луси, обмисля да им разреши да употребяват ембрионите, преди да промени решението си. Нещата обаче взеха трагичен поврат предишния месец, когато Рона откри, че Луси е в напреднала бременност и Гюс е употребявал ембрионите им без единодушието на Рона, даже е откраднал паспорта на последната, с цел да фалшифицира документи и да фалшифици...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР