Емисари на австрийски и швейцарски клубове изгледаха на живо реванша

...
Емисари на австрийски и швейцарски клубове изгледаха на живо реванша
Коментари Харесай

Представители на австрийски и швейцарски клубове наблюдаваха под лупа Георги Йомов

Емисари на австрийски и швейцарски клубове изгледаха онлайн реванша от третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите сред Сейнт Патрикс и ЦСКА, извоюван от " алените " с 2:0, написа " Тема Спорт ".

Те бяха на " Тала Стейдиъм " в Дъблин, с цел да се срещнат от близко с качествата на крилото Георги Йомов, който започва от първата минута за армейците. Националът от близо година е в полезрението на няколко клуба от тези страни, като най-сериозен бе ползата на Аустрия Виена.
 ЦСКА победи Сейнт Патрикс с 2:0 като посетител в Лигата на конференциите
ЦСКА си е ЦСКА! " Черната войска " на Илич мина през " светците " и още веднъж е на плейоф в Лигата на конференциите!

Вижте детайлности

До трансфер обаче по този начин и не се стигна, защото травми на няколко пъти попречиха на Йомов да запише мощна поредност от мачове. Той бе с контузия в глезена и през лятото, която не му разреши да взе участие в подготовката на отбора, само че към този момент е изцяло възобновен.

Трансфер на крилото обаче не стои на дневен ред за ЦСКА, а таман в противен случай. Много скоро на " Армията " ще дойде още един флангови футболист, който да укрепи състава, воден от Саша Илич. Опциите са три - Даниел Обусу от Ред Бул Залцбург, различен чужденец, чието име се пази в загадка, и Радослав Кирилов от Славия.
 Саша Илич: Класирахме се справедливо, тъй като сме по-силният тим
Саша Илич: Класирахме се справедливо, тъй като сме по-силният тим

" Беше доста мъчно да стигнем до успеха "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР