Емилия вече не е в оная перфектна форма както сме

...
Емилия вече не е в оная перфектна форма както сме
Коментари Харесай

Какво се случва с тази чалгаджийка? Станала е двойна

Емилия към този момент не е в оная съвършена форма както сме привикнали да я виждаме - наедряла е изключително в ханша, паласките и ръцете

Емилия лъсна на видео от нейно присъединяване. Певицата обаче не е в оная съвършена форма както сме привикнали да я виждаме в Инстаграм. Напоследък тя още повече е наедряла изключително в ханша, паласките и ръцете.На сцената булката и благоверната брачна половинка на Жорж Башур се пусна по къса тънка рокля в физически цвят.

Под която се видя напълнялата й фигура. Най-голямо усещане на публиката направи двойната й задна част, неприкрита от късия изтънчен тоалет. Но и надебелелите ръце на фолк дивата и нагъналите й се паласки под ефирния плат.

Публиката незабавно захапа чалгаджийката, че и нейния нос е като на всички останали певици от лекия отрасъл А някои по-заядливи непосредствено я разкритикуваха, че напълно се е отпуснала в последно време и е качила много кила. А други напряко я оплюха: „ Още една свиня излезе от чалга кочината! ”, пишат някои нейни фенове.

Все отново Емилия към този момент е жена на възраст и е родила три деца. Няма по какъв начин фигурата й да е като на младо момиче. Въпреки, че и на нея й се желае да е по този начин. Поне се успокоява от обстоятелството, че има до себе си богат и грижлив брачен партньор, с който отглежда тримата си наследници и дъщерята на Башур от първия му брак.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР