Емилия станала фолк певица по стечения на обстоятелствата. До преди

...
Емилия станала фолк певица по стечения на обстоятелствата. До преди
Коментари Харесай

Емилия: Исках да съм като Лили Иванова, не съм мислила, че ще стана чалга певица!

Емилия станала фолк певица по стечения на събитията. До преди да подпише контракт с продуцентите си от „ Пайнер ”, русокоската мечтаела да наподобява на идолите си Лили Иванова и Росица Кирилова. По-късно, когато почнала да учи национално пеене в музикалното учебно заведение в Широка лъка, тя мислела да се посвети напълно на българския фолклор, научи HotArena.

„ Когато приключих с национално пеене, мислех в действителност, почтено и искрено, признавам, да продължа с националната музика, само че тогава се зараждаше тъкмо попфолкът... Видях, че самото увлечение на хората, на публиката доста се ускори към попфолка. Не съм си мислела и не съм знаела, че ще направя кариера с фолк по никакъв метод ”, показа Емилия в „ Шоуто на Слави ” преди дни. Певицата, която на 21 март ще навърши 37 години, едвам тогава трансформирала решението си в кой музикален род да се изявява. До преди този момент слушала Росица Кирилова, дует „ Ритон ”, Лили Иванова: „ Много желаех да наподобявам на тях. Това са реализатори, които са част от моя живот, слушала съм техните песни, плакала съм на някои балади ”.

Емилия стартира да се занимава с музика, когато е на 6 години. Майка й вижда гения й и я завела при експерти, които удостоверили усещанията й. Родителката на Емилия я записва на уроци по солфеж и пиано. Бъдещата звезда учи национално пеене при Живка Казакова и Димитър Колев, а по-късно и в музикалното учебно заведение в Широка лъка. В офиса на „ Пайнер ” в Димитровград бъдещата чалга звезда попада благодарение на другар на татко си. Получава утвърждение от компанията, с което се слага началото на кариерата й. Емилия продължава образованието си в музикална паралелка в Димитровград.

Попфолк фурията, която през днешния ден е измежду топ изпълнителите на „ Пайнер ”, въпреки всичко сбъдва фантазиите си, като работи с някои от най-известните поети и композитори, които творят за естрадни звезди. Сред тях е Стефан Димитров, брачният партньор на Богдана Карадочева, и доста други. Емилия само към момента не е гостувала в дома на дует „ Ритон ”. Това предпочитание певицата има от детството си, когато със сестра си слушали шлагера „ Елате ни на посетители ”. За тези си проведени изяви двете особено се пременявали. Емилия обличала дълга пола и обувала обувки с токчета на майка си. „ За хубост си закачах с фиби на главата каренцето, което стоеше върху тв приемника ”, напомни си Емилия и добави, че в този тип един път отишла на посетители при баба си и дядо си. Със сестра й, която не й отстъпвала по визия, прекосили целия център на Гълъбово, написа " Уикенд ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР