Емилия се върна в началото на своята кариера в в

...
Емилия се върна в началото на своята кариера в в
Коментари Харесай

Емилия с фалшив договор в Пайнер

Емилия се върна при започване на своята кариера в в изявление за телевизия " Планета " и разкри, че почнала във компанията с нереален контракт, разбра HotArena.

Певицата си спомня за огромното неспокойствие и за пеперудите в стомаха, когато е единствено на 17 години и стартира да сбъдва фантазиите си:  “С господин Митко Димитров и госпожа Мария Димитрова ме срещна един другар на татко ми, а Стефан Статев и Митко Петров ме прослушаха в студиото на “Пайнер ”, където изпях няколко песни. Подписахме един фиктивен контракт, тъй като не бях пълнолетна и не можех да работя, само че аз държах доста това да се случи, с цел да съм сигурна, че имам непокътнато място, че ще имам поле за изява и че ще мога да пея, откакто завърша музикалното си обучение в Широка лъка. ”

Стефан Статев, Ленко Драганов и Митко Петров са хората, които оказват огромно въздействие във образуването на певицата Емилия, тъй като точно те са създатели на първите й песни. “Изградили са ме като жанр, посочили са ми накъде да потегли, тъй като когато си млад не знаеш, дори няма от кое място да видиш и да чуеш кой знае какво. Тогава пеех единствено национална музика и от нея трябваше да превключа на поп-фолк. Беше търсене на себе си. Беше огромна чест за мен, че мога да бъда в една компания с Глория. Днес съм нейна колежка, дори мога да кажа,че сме в прелестни връзки. Неща, които са били фантазии, са станали действителност. ”, написа Телеграф.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР