Емилия се събра с бившия си съпруг Коко Динев за

...
Емилия се събра с бившия си съпруг Коко Динев за
Коментари Харесай

Емилия гушна Коко Динев

Емилия се събра с някогашния си брачен партньор Коко Динев за празненството във връзка рожден ден №2 на щерка си Мира.

Разбитото семейство зарови томахавката след развода предходната пролет и се събра, с цел да зарадва дребната си щерка с празник, на който са и двамата родители. Емилия и хазартният необут от ВИС имат и по-голям наследник – Иван, който също се е забавлявал на празненството.

В името на детската усмивка на лицето на Мира певачката остави свадите зад тила и прегърна горещо някогашния си, научи кореспондент на Уикенд от участник в радостното събитие. Мълвата носи, че за щурото детско празненство Коко Динев се е бръкнал с 5000 лв., които потънали в двуетажна торта, колкото са годините на рожденицата, куп занимания за невръстните посетители и литри 20-годишно уиски за родителите им.

Според очевидеца на Уикенд дребната е същинско копие на татко си. „ Тя е принцесата на цялото семейство и на всички наши близки. С най-голямата усмивка. Обичам те толкоз доста, слънчице, и ти искам да бъдеш здрава и доста щастлива”, написа Емилия под фотография от купона, която разгласява в обществените мрежи. Гордата майка Емилия зарадва единствената си женска рожба с голяма плюшена мечка, много по-голяма от щастливото хлапе.

До печалния край на връзката сред палавия баровец Коко Динев и 36-годишната хубавица от Раднево се стигна след серия негови изневери, които певицата разкри. Развръзката пристигна малко след раждането на Мира през октомври 2016-а. Тогава брюнетката реши да постави точка на връзките си с разпасания плейбой и напусна фамилното огнище.

Официалният бракоразвод се случи напролет на предходната година и от този момент двамата поеха по собствен път, само че без да загърбят отговорността по развъждането на двете си деца, хвалят техни другари. Малко откакто стана свободна жена, Емилия се гаджоса с предприемача от ливански генезис Жорж Башур.

Двамата към този момент живеят дружно и кроят проекти за деца, безапелационни са осведомени с аферата.

Междувременно Коко Динев го е блъснал на разврат. Висаджията пръска луди пари по силиконови любовници и изобщо не мисли за сериозна връзка. Аверите на някогашния притежател на Локомотив Пловдив, който през 2009-а брои за отбора 1 млн. лв., с цел да го продаде три лета по-късно, забивал златотърсачки, които постоянно подменял с нови и все по-палави, завиждат от обкръжението му.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР