Емилия се показа за първи път вчера в социалните мрежи

...
Емилия се показа за първи път вчера в социалните мрежи
Коментари Харесай

Емилия направи най-важното си участие

Емилия се появи за първи път през вчерашния ден в обществените мрежи през цялото време на карантината, видя Hotnews.bg. Тя изясни, че сама е избрала да резервира цялостно безмълвие до в този момент, като не качва нито свои фотоси, нито напомня остарели песни или пък прави концерти наживо, само че повече не може да мълчи. Изпълнителката е предизвикана от недоволството на хората за удължение на изключителното състояние и по тази причина изрече цялостната си поддръжка за това решение на щаба и персонално на военачалник Мутафчийски.



В четириминутно видео от вкъщи си, облечена напълно в черно, Емилия прикани всички да си останем вкъщи, колкото би трябвало и дефинира този си монолог като най-важното си присъединяване. Тя напомни и персоналната покруса, през която мина фамилията й след гибелта след злополука на доведения й наследник Феди Башур. „ Да не мислите, че ние не бяхме гневни на пътищата у нас”, попита Емилия и даде рецепта за оцеляването си-смирение.

Изповедта й обаче провокира противоположни отзиви. Една част утвърдиха апела й да си останем у дома, само че други обобщиха, че „ утолен на гладния не вярва”. „ Милионери затворени в покои, дават ум всекидневно. И 5 години могат да изкарат Извънредно състояние в големи дворове с прислужници и гледачки”, написа Силвия Йорданова.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР