Емилия се нареди сред родните звезди, осмелили се да се

...
Емилия се нареди сред родните звезди, осмелили се да се
Коментари Харесай

Защо Емилия се пусна без грим?

Емилия се подреди измежду родните звезди, осмелили се да се покажат натурални, без никакъв грим . Фолк звездата разгласява в обществената мрежа фотос, на който театралничи такава, каквато е, преди да прибегне до макиаж. „ Лека и спокойна нощ от мен!!! “ – пожела тя на феновете си с фрагмента от леглото си.

Снимката идва откакто преди няколко месеца изловиха певицата още веднъж без грим и с раздърпана прическа на път за салон за хубост. Тогава фотографиите много разочароваха почитателите и по тази причина Емилия реши сама да се показна натурална, очевидно готова за това. В своя видеоканал тя призна, че дължи триумфа на шлагерите си „ Адреналинът” и „ Джале” на брачна половинка си Жорж Башур. Блондинката посочи, че се насочила към задграничния пазар с поддръжката на брачна половинка си.

„ Благодарна съм на брачна половинка си, че повярва в мен и ме убеди, даде ми кураж, че мога да пея и на други езици и мога да извършвам по-различен тип музика. Въпреки че с него в никакъв случай не сме желали да избягаме от фолка. Напротив, аз съм гора че съм поп фолкпевица и такава ще си остана”, сподели тя. Емилия е безапелационна, че няма желание да напуща „ Пайнер” и няма да се отхвърля от сцената, както направи неотдавна Мария.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР