Емилия се чувства щастлива, въпреки раздялата с бизнесмена Коко Динев,

...
Емилия се чувства щастлива, въпреки раздялата с бизнесмена Коко Динев,
Коментари Харесай

Емилия пак сама - раздели се и с любовника

Емилия се усеща щастлива, макар раздялата с предприемача Коко Динев, с който имат наследник и щерка. Именно на тях и на работата си се е отдала певицата, а съгласно слуховете и на нова обич. По тази тематика обаче Емилия не е толкоз словоохотлива. Наскоро въпреки всичко направи изключение, а почитателите й останаха с усещане, че май не е вярна клюката за нов мъж в живота й. 

„ Има доста неща, които ме вършат щастлива. Аз в действителност към този момент съм пораснало момиче и знам какво желая от живота. Имам две прелестни деца, те всеки ден ми се усмихват, всеки ден ме вършат щастлива, всеки ден получавам една огромна обич. За нова обич, даже и да имам, няма да ме направи толкоз щастлива – това към този момент не е мой приоритет, най-малко към този момент... Никога не казвай, в никакъв случай, само че не е това повода да бъда щастлива “, показа Емилия.

Както „ Уикенд ” писа, след разлъката с Коко Динев, певицата се хвърли в обятията на един от новите наркобосове – Румен Духлев. Осветяването на връзката им обаче докара съществени неприятности на половинката й, който съгласно мълвата е пред арест. Това очевидно го е предиздвикало краткотрайно да прекрати връзките си с нея.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР