Емилия не може да дойде на себе си след смъртта

...
Емилия не може да дойде на себе си след смъртта
Коментари Харесай

Паник атаките на Емилия се върнаха! Нервите й са съсипани, тръгна на психолог

Емилия не може да пристигна на себе си след гибелта на доведения си наследник Феди, разбра HotArena.

Познати на певицата описаха пред „ Уикенд ”, че нервите ѝ са изцяло унищожени и това е върнало паник офанзивите, които я тормозеха по време на връзката ѝ с Коко Динев

Звездата толкоз надълбоко преживявала нещастието със сина на годеника ѝ Жорж Башур, че не серпантина да плаче през деня и нощем . Макар да няма кръвна връзка с момчето, тя го била приела съвсем като свое дете и скърбяла като родна майка. Чувствала се отговорна, че е разрешила Феди да седне зад кормилото, ужасявала се при мисълта, че самата тя е можело да загине и да остави двете си дребни деца сираци. Освен това се тормозила от вълшебства, чудела се дали нещастието в фамилията не е знак, че би трябвало да се раздели с Жорж, през главата ѝ минавали всевъзможни черни мисли, суеверия и опасения. 

Шокът от злополуката , скръбта от загубата на момчето и тревожните мисли върнали паническите офанзиви, които преди години тормозеха Емилия. Тогава обаче певицата взимаше антидепресанти, с цел да се оправи с казуса. Говори се, че в този момент била бременна от Башур и хапчетата можело да навредят на бебето. Затова се налагало да се оправя без лекарства. 

Колеги на Емилия издадоха пред „ Уикенд ”, че била тръгнала по психолози с вяра да ѝ оказват помощ да си върне душевното успокоение. Сеансите при тях съчетавала с визити при врачки, гледачки и ходжи. Певицата била уверена, че нещастието ѝ се дължи на черна магия или проклинание – най-вероятно идващи от майката на някогашния ѝ мъж Коко. Много се тормозила клетвите да не застигнат децата ѝ, по тази причина се опитвала да ги пресече, както може. Постоянно ръсела светена вода в дома си, носела амулети, ходела по църкви и се кръстела с мотив и без мотив. Това държание доста тормозило околните ѝ, изключително Башур, който към този момент се чудел дали майката на бъдещото му дете не е психологично болна. Психолозите обаче уверявали, че всичко е резултат от шока от канастрофата и след време нещата ще си дойдат на мястото. 

Певицата спря участията си и се приказва, че несъмнено ще мине най-малко година, до момента в който се върне на работа. Смятала да съблюдава обичайния печал в сходни случаи – все едно е умряло нейно лично дете . Ходела единствено в черно и не смеела да пее даже на дъщеричката си, която няма две годинки. Емилия е първата изпълнителка, на която в „ Пайнер ” разрешават да спре работа за неопределен срок при гибел на непосредствен човек. До момента всичките ѝ колежки са били длъжни да пеят при всевъзможни условия, в случай че не са в болница. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР