Емилия най- после разкри кой е новият мъж в живота

...
Емилия най- после разкри кой е новият мъж в живота
Коментари Харесай

Сензация! Емилия разкри името на новото й гадже! Не е за вярване кой е той:

Емилия най- след това разкри кой е новият мъж в живота й след раздялата с Коко Динев. Певицата от месеци се носи на крилете на любовта. А новото й гадже се оказа доста богат арабски предприемач, който живее у нас.

„Казва се Жорж Башур. Само като му изговарям името, нещо в мен стартира да трепери. Той е известен предприемач, занимава се със строителство. Страшно доста обичам този човек. Ние сме свободни да изживеем това, което желаеме. Не желая никой да не скапе тази обич. Знам, че мятам бомба. Ние сме разискали това нещо, което приказвам пред теб. Роднините ни и околните ни знаят, че ние сме дружно от няколко месеца. С Коко нямам връзки към този момент от година“, съобщи певицата.

Певицата сподели, че познава Жорж от доста години, само че чак в този момент към този момент някак го е почувствала непосредствен и се е влюбила в него. От момиче съм си мечтала, че ще срещна мъжа на живота си и той ще е като него – висок, с огромна усмивка, ще бъде благ с хората към него. Той ще бъде моята сродна душа. По скалата от 1 до 10 в него съм влюбена 16″, сподели тя и добави, че въпреки всичко в началото е тръгнала с съмнение към връзките им, само че когато възприятията са откровени, се усеща. „Той е мъж на място в същинския смисъл на думата. Това желаех, идващият мъж в живота ми да бъде добър човек. Трите думи, които го разказват най-добре са балансиран, добър и огромен патриот“, добави тя.

Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР