Емилия е във ваканция, обяви самата тя тези дни дни.

...
Емилия е във ваканция, обяви самата тя тези дни дни.
Коментари Харесай

Емилия на море с детегледачка

Емилия е във почивка, разгласи самата тя тези дни дни. В пика на сезона, когато всички нейни колежки потриват ръце от удовлетворение, поради препълнения си график с участия, чалга изпълнителката реши да се радва на плаж и равнодушие с обичания си Жорж Башур, видя HotArena. Дестинацията, която са предпочели за почивката си, е загадка, само че от фотографията, която пайнерката показа, пролича, че са избрали екзотично, усамотено кътче.

„ Моята отмора към този момент стартира! Последните месеци ми донесоха доста позитивни страсти и сложих основите на доста нови планове. Време е да направя пауза и да отделя време за себе си и за фамилията си. Благодаря ви за поддръжката и до скоро! ”, написа Емилия във фейсбук профила си.
Фолкдивата и Жорж Башур са съчетали романтиката с желанието да прекарват повече време в цялостен фамилен комплект. В сектора се разяснява, че на първокласната почивка се радват и децата на Емилия – Мира и Иван, които са от предприемача Коко Динев. Хитовата певица и Жорж Башур са планували всичко, тъй че да могат да се радват на мира и романтика, а и децата да са удовлетворени и щастливи. Затова с тях пътува и детегледачка, която да им оказва помощ и да ги анулира в тичането след децата, които избират да се забавляват пред това да се любуват на спокойствието да събират загар или да водят дълги диалози.

Решението да пътуват дружно с жена, която да бъде заета с децата, Емилия и Жорж взеха след фамилната си почивка предходната година. Тогава двамата мъчно съвместявали сантименталните моменти с тичането след децата. И в този момент са удовлетворени, че имат своите, въпреки и къси, мигове, в които са уединено и могат да се насладят на мира, релакс и най-много на любовта си.  Емилия няма да отсъства дълго от музикалната сцена. Първото й присъединяване е на 20 август във Варна, след което я чака претъпкана стратегия, в която съвсем всяка вечер има театрална изява, написа " Уикенд ". 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР