Емилия е сред изпълнителите, които често подават ръка на млади

...
Емилия е сред изпълнителите, които често подават ръка на млади
Коментари Харесай

Емилия шашна Хисаря! Взриви града с любимка на Слави

Емилия е измежду изпълнителите, които постоянно подават ръка на млади гении и ги поддържат в първите им стъпки на професионалната сцена. Мнозина помнят, че първият музикален план на Емрах Стораро като реализатор на “Пайнер “, дуета “По такива си падам “, бе точно с нея. През 2019-та Емилия избра различен млад актьор, с който да сплоти глас в взаимни песни.



Заедно с Денис Теофиков предложиха на меломаните два тотални шлагера - “Акула “ и “Тръгвай си “, а единствено преди броени дни певицата направи следващ жест към едно от най-новите имена в “Пайнер “.

По време на свое присъединяване в клуб в Хисаря, Емилия разпозна в публиката Даниела Пирянкова и я предложения да се качи на сцената, с цел да показа дебютната си ария “Бомба “. Сингълът е дует с Джордан и се появи преди броени дни в PlanetaOfficial в YouTube и в стрийминг платформите. Пирянкова е някогашна участничка в " Шоуто на Слави ", където пееше паралелно с Крисия.

“Емилия е неповторима певица и човек. Благодаря й от сърце за страхотния жест, а страстта, която изпитах на сцената, изпълнявайки “Бомба “, в никакъв случай няма да не помни “, споделя Даниела Пирянкова пред www.planeta.tv

Изпълнителката, която живее в Хисаря, разкри още, че в клуба е имало доста нейни близки и другари, чиито овации са й вдъхнали още повече убеденост и са й донесли доста положителен заряд. Тя е щастлива, че “Бомба “ получи високите оценки на публиката и даже към този момент звучи отвън рамките на България. Даниела Пирянкова призна, че постоянно й се случва да получава поздрави с фрагменти от парчето от свои познати от Америка, Кипър и други

Източник: hotnews.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР